Casco Roadster Cykelhjelm, Hvid

Denne hjelm er udviklet af den tyske virksomhed Casco, der i mange år har designet og produceret kvalitetshjelme til både professionelle ryttere og amatørryttere. Hjelmen er lavet i et flot og urbant design, der er perfekt til dig, der suser afsted på storbyvejene hver eneste dag....

Denne hjelm er udviklet af den tyske virksomhed Casco, der i mange år har designet og produceret kvalitetshjelme til både professionelle ryttere og amatørryttere. Hjelmen er lavet i et flot og urbant design, der er perfekt til dig, der suser afsted på storbyvejene hver eneste dag. Roadster kombinerer på bedste vis høj beskyttelse og unikt design.

Hjelmen er udstyret med MONOCOQUE ULTRA multilag konstruktion, som giver dig maksimal beskyttelse, hvis uheldet mod forventning skulle være ude. Derudover fås hjelmen i hele fire forskellige størrelsesvarianter og integreret justeringssystem, der giver hjelmen perfekt pasform til ethvert hoved. Den fås i et væld af forskellige farver, men med denne hvide farve kan du være sikker på, at dine medryttere vil sende dig misundelige blikke. Hagespændet er desuden udviklet, så du med blot én hånd kan åbne og lukke spændet, hvilket er yderst belejligt, når du skal balancere med indkøbsvarer, tasker og cykel. 

LÆS MERE

799 DKK (Gratis fragt fra 300 DKK)(Er du i tvivl om størrelsen? Så klik her.)

På lager (1-2 dages leveringstid)FarveHvid
ModelRoadster
FormålHverdag
MærkeCasco
AldersgruppeJunior og voksen
CE-godkendtJa (EN 1078-mærket)
StilUrban
StørrelseSmall 50-54 cm , Medium 55-57cm, Large 58-60 cm, X-Large 60-63 cm
HagespændeJa
NakkespændingJa (drejespænde)
ReflekserReflekslinier på toppen

Andre produkter i samme kategori

  • Hvid mini 2 unicorn fra Casco - xs
  • Mini 2 GENERATION Rainbow fra Casco
  • Rød mini 2 Lucky 7 fra Casco
  • Blå mini 2 Lucky 7 fra Casco
  • Sort Mini 2 No. 8 fra Casco