Gear

Reservedele – gear

I Danmark er vi rigtige cykel-entusiaster, vi cykler uanset om der er medvind eller modvind, sommer eller vinter. Netop derfor er det en sædfølge, eftersom vi gør brug af cyklen så meget, at der nogle gange kan forekomme mindre skader på cyklen, for den sags skyld på gear-systemet. I dette tilfælde er der ingen grund til at blive urolig, da vi hos eCykelhjelm står med det du mangler.

I denne kategori findes alt inden for gear-reservedele, såsom gearkabelkit, drejegreb, gearhjul, gearskifter, geardrop og gearstrømper. eCykelhjelm tilbyder et hav af sortiment fra mærkerne Elvedes, Sunrace og Union.

Hollandske Elvedes har siden 1965 leveret kvalitetsprodukter inden for cykel-branchen. De går meget op i kvalitet hvor de samtidigt holder prisen i bund, netop derfor er deres varer til at finde på vores side.

Sunrace som oprindelig stammer fra Taiwan har siden 1972 leveret reservedele under mottoet ’værdi for pengene’.

Union er særligt specialiseret inden for geardrop af høj kvalitet.

Vi er særlige opmærksomme på forbrugerens oplevelse, derfor formår vi at levere formidable varer til de bedste priser på marked, og med hurtig levering. Ydermere for at gøre køberens oplevelse endnu bedre, yder vi en konkurrencedygtig service, så køberen trygt kan handle hos os!

eCykelhjelm er en dansk e-mærket webshop med tusindvis af glade kunder. Så tøv ikke, slå til i dag!