Abus Yadd-i

Abus Yadd-i

Flere og flere vælger cyklen når de skal køre til og fra arbejde. Det betyder at en cykelhjelm ikke længere “bare” er en cykelhjelm, men en tro følgesvend man har med sig hver dag.

Yadd-i er en ny model fra Abus, der henvender sig til den moderne pendler. Med sit elegante ydre ligner Yadd-i ikke de klassiske cykelhjelme. Yadd-i har nemlig en smart skygge der gør den mere klædelig. Mest af alt ligner Yadd-i en smart hat, man virkelig har lyst til at have på.

Strømlinet city-hjelm der giver dig en unik og luftig fornemmelse. 

Når man drøner afsted på cyklen og skal på arbejde eller til en møde med en ven, er det knap så hyggeligt med sveddryppende hår. Det har Abus taget højde for da de skabte Yadd-I.

Yadd-i har nemlig det der hedder Forced Air Cooling Technology, der gør at luften der kommer ind i din hjelm er dejlig kølig og skaber et mindre tryk der tvinger den varme luft ud.

Forced Air Cooling er på den måde en virkelig smart køleteknologi, hvor hjelmens 5 ventilationshuller er forbundet med hinanden. En ny teknologi man slet ikke kan forstå man har kunnet leve uden!

Selvjusterende nakkespænde

Normalt ser man cykelhjelme med skruejustering, så du kan indstille hvor stramt hjelmen skal sidde. Det er også en udmærket teknik, men Abus har taget skridtet videre og skabt et spænde der tilslutter sig omkring dit hoved, frem for det normale spænde der indstiller sig i hak, og med tiden kan miste sin skrue-indstillende evne.


Mest af alt ligner nakkespænde et stykke plastik der er spændt hård ud mellem resten af hjelmens bespændingssystem. Men faktisk gør strukturen på dette spænde at det virker elastisk, så du er sikret en sikker pasform, samt fremragende komfort. Som før nævnt tilslutter den sig hovedet, så den sidder som den skal.

“Man kan ikke mærke man har cykelhjelmen på”.

“Ahhhh, den er helt vildt let” udbrød vores kollega da hun prøvede hjelmen. Det er rigtigt, den er utrolig let at have på. Det er dog ikke kun vægten der er afgørende for om det er rart at have en cykelhjelm på, det er bestemt også polstringen.

Yadd-i har bløde puder der er let aftagelige, så du kan tage dem af og vaske dem skånsomt i hånden. Puderne er skabt til at give dig en god pasform.

Cykelhjelme er ikke hvad de har været - for med Yadd-i er de blevet endnu bedre!

Vi kender efterhånden de klassiske cykelhjelme, der ofte kan virke klodset og andre lidt for sporty. Det er ikke altid noget der falder i den moderne pendlers smag. For lets face it, det er ikke ligefrem noget der er særlig klædeligt.

Yadd-i ligner alt andet end den klassiske cykelhjelm og som vi før har været inde på er Abus Yadd-i meget klædelig. Skyggen bryder designet og man tænker mere på en kasket, hat eller andet når man ved første øjekast kigger på hjelmen.

Hjelmen er slank, rund, og dog lidt kantet, hvilket gør at den får personlighed og man kan derfor bedre tænke hjelmen ind i sin daglige beklædning.

Cykelhjelm egnet til hestehale - Kvindernes bedste ven!

“ENDELIG!” er der sikkert mange kvinder blandt vores kunder der vil tænke. Et af de spørgsmål vi flest gange har modtaget pr. mail og telefon er: “Har i cykelhjelme der egner sig til opsat hår?”. Vi har desværre måtte fortælle at cykelhjelme som sådan, generelt, ikke er egnet til opsat hår, da hjelmene skal kunne beskytte nakken mest muligt. Så desværre, lød vores svar derfor mange gange.

Men det er ikke umuligt at skabe sådan en hjelm - for med Yadd-i ser vi en godt bud på en hjelm der egner sig til opsat hår!Yadd-i er med innovativt design og flotte farver

Med Yadd-i har Abus tænkt på matte farver der passer til det beklædning. Dog med et lille twist, da de fleste Yadd-city hjelme har striber langs toppen, der bryder hjelmens matte og ensfarvede look.

Som f.eks disse Abus Yadd-i Streak Grey, Abus Yadd-i Streak Black, Abus Yadd-i Streak Blue, Abus Yadd-i Streak White.  


Abus Yadd-i modellen er uden tvivl en city-hjelm der bruges i byen når man skal ned og handle, eller skal til og fra arbejde. Hjelmen du trygt kan sætte din tillid til.

Kan du ikke få nok af den smarte hjelm? Så er der her en præsentationsvideo af hjlemen: