Crazy Safety

Crazy Safety

Crazy Safety er sjove dansk designede cykelhjelme, der støbt som nuttede, finurlige og farverige dyr, der virkelig får smilet frem. Sikkerhed i trafikken er ens første prioritet, især når det gælder ens børn, det er dog ikke altid lige nemt at få børn til at bruge cykelhjelm. Det har Crazy Safety taget højde for og har ramt hovedet på sømmet, ved at skabe elskelige hjelme, som børn faktisk gider at bruge. And who are we kidding – de er da hammer søde!

Både Crazy, sjovt og sikkert!

Børn er hele tiden i bevægelse og det giver knubs og fald, og vi kan ikke altid være der til at vogte over vores børn. Men det vi kan gøre er, at sende dem sikkert af sted med en god og sikker cykelhjelm  på hovedet.

Crazy Safety bliver hurtigt børns trofaste dyreven, og sammen kan de opleve en masse eventyr, hvor hovedet er beskyttet. Børnene kan lade fantasien vandre og ikke mindst give andre børn lyst til også at bruge cykelhjelm. Alt i alt er Crazy Safety mere end bare en cykelhjelm.

Crazy Safety – børnehjelme i en klasse for sig

Alle Crazy Safety cykelhjelme er sikkerhedsgodkendte af det internationalt anerkendte institut TÜV. Alle hjelme er med stanard gummioverflade og LED-lys i nakken. Crazy Safety hjelmenes særlige personlighed, bliver især understreget med den matchende hageskål, med tænder, der får det til at ligne at man er inde i munden på det dyret, som er på hjelmen man har på. Det er for sejt!

Hjelmene er i en klasse for sig, for udover at ligne dyr, gør selve hjelmens 3D konstruktion, at dyrene ser helt levende ud. Hjelmene er utrolig lette og behagelige at have på og med Crazy Safety hjelmenes gode udluftning, føles det ikke nær så varmt og indelukket, som mange andre hjelme kan øre.

Sådan opstod CrazySafety

Designeren Zdenko var rigtig træt af den kedelige cykelhjelm han havde da han gik i 8 klasse. Derfor gik han i gang med at dekorer hans cykelhjelm, med flamingokugler i formningslokalet og fik skabt en sjov og spændende hjelm som hurtigt blev et hit på hans skole.

Derefter har han ikke kunne slippe idéen og det er nu blevet til utrolig mange sjove Crazy Safety helmets modeller. Zdenko’s særlige teknik er at han bruger modellervoks og former sig frem til sjove og unikke dyr.

Crazy Safety tilbehør

Det er ikke kun Crazy Safety cykelhjelme du finder i vores sortiment. Crazy Safety fremstiller også cykellåse, ringeklokker, hansker og drikkedunke, der alle matcher de forskellige hjelme, så man kan bevare det sjove dyretema, som Crazy Safety hjelmene udstråler.

Tag dit barn i hånden, og gå på opdagelse i vores sortiment af unikke Crazy Safety hjelme, og find ud af om i er en farlig farlig tiger eller en sød og unik giraf. God fornøjelse.