ABUS Montrailer

ABUS Montrailer 

Montrailer er en MTB hjelm der passer perfekt til action-pakkede ture ud i vildt terræn. Montrailer er særdeles tiltalende med dens magnetiske hagespænde, gode pasform og den lette og luftige følelse hjelmen giver en når man tager den på. Er du en spændingslysten MTB rytter der godt kan lide at dokumentere dine ture i skoven? Så vil det glæde dig at høre at Montrailer har et smart kamera- og lygteholder indbygget.

Med hjelmens transparente skygge har du mulighed for at se op af stejle skråninger og danne dig det fulde overblik, samtidig med at dine øjne bliver beskyttet mod både sol og mudder stænk. SIKKER og GODKENDT MTB-hjelm du kan tage på med god samvittighed.

Abus Montrailer fås i tre versioner: Abus Montrailer, Abus Montrailer Mips og Abus Motrailer Ace Mips.

ABUS Montrailer – hjelmen for den eventyrlystne mountainbike-rytter


Det tyske mærke ABUS har adskillige års erfaring, når det kommer til at producere cykelhjelme til den kvalitetsbevidste rytter, hvad end man er professionel eller amatør, og det er bestemt noget, der kan ses ift. deres design. Mange kender ABUS for deres traditionelle hjelme med det sporty look, men herudover er det i særdeleshed også den høje kvalitet samt sikkerheden, der er i fokus, når man køber et produkt hos ABUS.


ABUS Montrailer er den ideelle hjelm for mountainbikeryttere, der sætter pris på høj kvalitet pakket ind i et lækkert design. Du er her garanteret optimal beskyttelse på selv de mest kringlede og udfordrende veje, og den er således designet til at kunne klare alle typer udfordringer. Du har mulighed for at vælge denne type hjelm enten i en størrelse medium, der måler 54-58 cm, eller i en large, som måler 57-61 cm, og herudover fås den også i mange forskellige farver, såsom velvet black, midnight blue, polar white og smaragdgrøn. Du kan her på siden få et samlet overblik over vores mange modeller fra ABUS Montrailer, så du kan finde lige akkurat den hjelm, der passer til dig.

De nyeste teknologier i én og samme hjelm

ABUS Montrailer er uden tvivl en hjelm, der er udstyret med alt det nyeste inden for den teknologiske verden, og heriblandt kan det smarte In-Mold-system bl.a. nævnes. In-Mold gør, at du er sikret en langt mere robust og let hjelm, i og med at yderskallen er forbundet med EPS. En anden fordel ved ABUS Montrailer er, at den er udstyret med det helt nye Zoom Ace-justeringssystem, som gør, at der er masser af plads til en hestehale, hvorfor du sagtens kan have langt hår og stadig få masser af gavn af denne unikke hjelm fra ABUS. Du skal således aldrig længere bekymre dig om hovedpinde, når du er ude at cykle, som man ellers godt vil kunne få, såfremt man har en hjelm, der ikke formår at tage højde for langt hår. Med denne unikke højdejustering kan du blot justere hjelmen efter lige netop dit behov, hvilket er med til at give en langt bedre og mere optimal oplevelse på cyklen hver eneste gang. Ydermere er hjelmens nederste kant altid beskyttet mod bl.a. slag og ridser, grundet den smarte underkantsforstærkning.

Hjelmen fås også med Mips – opnå endnu bedre beskyttelse


ABUS Montrailer-modellen er endelig udstyret med ABUS ActiCage, der bedst kan forklares som en indbygget forstærkning, der er placeret i selve EPS’en, og denne sikrer dig optimal ventilation, maksimal beskyttelse samt ultimativ komfort, mens du sidder på din cykel. Dette system gør desuden, at ventilationsåbningerne på hjelmen sagtens kan være store, uden at det har nogen som helst indflydelse ift. hjelmens overordnede sikkerhed.

Det skal desuden nævnes, at ABUS Montrailer fås i flere forskellige varianter – såsom Montrailer ACE Mips – der ligeledes er ideel for mountainbikerytteren, der er vild med eventyr, fart og spænding, og som desuden aldrig går på kompromis med kvaliteten. Ved køb af denne type hjelm får du bl.a. en utrolig smart lygte- og kameraholder, et magnethagespændende og Mips, og du er således sikret bedst muligt, mens du opsøger spændingen. Mips er ganske kort forklaret en skal, der sidder på indersiden af hjelmen mellem overfladen og hovedet, og den er herudover bevægelig. På den måde giver den en langt bedre beskyttelse samlet set, når du er på farten.

Sådan opnår du den rette placering af din cykelhjelm


Det kan somme tider være svært at vurdere, hvorvidt hjelmen sidder korrekt eller ej, og vi vil derfor præsentere dig for et par gode tommelfingerregler, så du fremover kan vide, om din cykelhjelm sidder, som den skal. Først og fremmest skal du kunne have to fingre mellem din næserod og hjelmens underkant. Herudover skal hjelmens stropper indkredse dine øer, og selve hagespændet på hjelmen skal slutte lige ved din hage. Her skal du også kunne have to fingre imellem for at være sikker på, at den sidder korrekt. Endelig skal du tilpasse justeringshjulet så meget, at hjelmen sidder helt fast på dit hoved uden at kunne ryge hverken frem, tilbage eller til siderne, uden at den naturligvis strammer eller generer dig på anden vis.

Det er meget vigtigt, at du ikke blot tager din cykelhjelm på uden videre, men at du altid sikrer, at den sidder ordentligt fast, og at den er strammet ind de rigtige steder, da den ellers ikke vil kunne give dig den optimale beskyttelse mod alvorlige skader, såfremt du skulle komme ud for et styrt.

ABUS – cykelhjelme produceret af ingeniører og professionelle cykelryttere

Det er herudover essentielt, at man altid sørger for at investere i en cykelhjem af allerhøjeste kvalitet, komfort og sikkerhed, hvad end du er professionel eller amatørcykelrytter – og det er netop, hvad du får, når du investerer i et produkt fra ABUS. Samtlige af deres produkter er nemlig blevet produceret og udviklet i tæt samarbejde med yderst professionelle cykelhold, ingeniører og andre eksperter, og det er netop kombinationen af alle disse menneskers erfaringer og oplevelser, som ABUS anvender og bruger, når de skal producere hjelme. Du får derfor en hjelm i høj kvalitet i et professionelt design, der desuden er skabt ud fra moderne produktionsprocesser. Ydermere er du altid sikret god komfort og ventilation samt individuel tilpasning til dit hoved, så du på den måde er sikret bedst muligt i trafikken eller på de danske landeveje.