Cykellåse til børn

Cykellåse til børn

I denne kategori kan du finde børnevenlige cykellåse i flotte farver. Alle cykellåse til børn er nemme at betjene. Sikre låse der passer på dine børns cykler når de er i skole, til fodbold eller på besøg hos vennerne.

Cykellåse til børn skal være nemme og betjene

Når dit barn selv begynder at cykle i skole så er det vigtigt at barnet ved hvordan man færdes på cykel i trafikken. Men det er mindst ligeså vigtigt at lærer barnet om sikkerhed ved at passe på sine ting. Desværre er der nogle der ikke kan kende forskel på dit og mit og mange, især børn og unge, får desværre stjålet deres cykler når de står ulåst.

Er du på udkig efter en god cykellås til dit barn, så håber vi at du kan finde lidt inspiration i denne kategori. Vi har samlet et bredt udvalg af børnevenlige cykellåse så dig og dit barn med sikkerhed finder den helt rigtige lås.

De fleste børn starter ud med at bruge cykellåse med nøgler. Mest fordi det kan være svært at huske koder til kodelåse når man ikke er så gammel. Derfor vil du i denne kategori finde rigtig mange cykellåse med nøgler.

Der er også børn der har det med at smide ting væk. Derfor vil en cykellås med kode være en meget bedre idé. Det vil derfor også være muligt at finde låse med kode i kategorien.

Det skal være sjovt at bruge cykellås

Børn elsker fantasi og skønne farver. Vi har derfor gjort os ekstra umage med at finde farverige låse der er til at se. Det vil derfor også være nemt at finde en lås der matcher barnets cykel eller cykelhjelm.

Farvestrålende cykellås holder også tyvene væk da de hurtigt kan spotte hvilke cykler der er låst og hvilket der ikke er.

At låse sin cykel lærer børnene at tage ansvar

Det kan være ganske lærerigt for barnet at have en cykellås. Netop fordi børnene lærer hvor vigtigt det er at tage ansvar og passe på sine ting.

Det er selvfølgelig trist at det er nødvendigt at have en cykellås, men sådan er det desværre.

Cykellåse fra flere forskellige mærker

I denne kategori vil du kunne finde sikre, godkendte låse fra Treclock. Treclock er virkelig dygtige til at lave stærke cykellåse der er svære at bryde op. Treclock er især kendt for at skabe låse der er godkendte.

Abus er et andet mærke du vil støde på i denne kategori. Abus er et tysk mærke der også især er kendt for deres cykelhjelme. Men faktisk startede Abus med at lave låse der i dag er blandt de sikreste på markedet.

Tag dit barn i hånden og find lige den cykellås der matcher jeres behov. Sammen kan i finde ud af om det er en lås med kode eller en lås med nøgle i skal have.