Abus Youn-I

Abus Youn-I

Youn-I yder en god beskyttelse og er tilmed en fryd for øjet. Let og luftig juniorhjelm, der med sin in-mold konstruktion er i sin helt egen klasse. Youn-I er sikkerhedsgodkendt og har LED-lys i nakken. Se mere nedenfor.

En fornuftig junior cykelhjelm

Youn-I er en let og luftig hjelm, der opfylder alle de sikkerhedskrav der er til cykelhjelme. Derudover er Youn-I skabt med en in-mold konstruktion.

Abus Youn-I er en fryd for øjet.

Youn-I er en klassisk cykelhjelms model med flotte detaljer der virkelig giver den gas når det kommer til valg af farver.

Hjelmens blanke overflade, samt unikke farver, gør at hjelmen nærmest skinner når man kommer kørende. Youn-I hjelmen fås dog også i mere neddæmpede farver, såsom sort og hvid. Den sorte og hvide Youn-I har en mat overflade.

Juniorhjelmens stropper har de funktioner at de selvfølgelig sørger for at hjelmen sidder lige hovedet så dem bliver siddende hvor den er, men Abus Youn-I's stropper er også tænkt ind i selve cykelhjelmens look, hvilket gør den helt unik.

Juniorhjelm med mange gode funktioner

Junior-hjelmen har vaskbare puder, der kan vaskes let i hånden med lunkent vand.

Stropperne er nemme at justere og generelt er Youn-I en cykelhjelm der er let at tilpasse efter ønske, så den sidder behageligt og sikkert.

Indelukkethed er slet ikke en mulighed med Youn-I, for med mere end 17 ventilationshuller, får man en god og luftig hjelm. I ventilationshullerne er der fastgjort insektnet, så junioren undgår insekter i hjelmen.

Youn-I er en Se-mig-her-kommer-jeg cykelhjelm

Når man er ung er man uovervindelig og det kommer desværre også til udtryk når de små dare devils sætter sig i cykelsadlen.
Derfor er det ikke blot vigtigt at de husker cykelhjelmen, men det er også vigtigt at de bliver set i trafikken.

Youn-I har udover sine flotte stærke farver, reflekser på bagsiden af hjelmen. Derudover har hjelmen højt placeret nakkelys, med 180 graders synlighed.

LED-baglygten har tre lysfunktioner, så lygten både kan lyse almindeligt, samt blinke. Du har mulighed for at vælge mellem to forskellige blinke-funktioner. Lygten tændes ved blot et enkelt tryk.

Så ønsker du at dit barn får en hjelm der ikke bare beskytter, men også øger synligheden, er det helt sikkert værd at tage Youn-I med i sine overvejelser.