Styrtasker

Styrtasker

Er du typen der ikke kan lide cykelkurve men stadig gerne vil have mulighed for gode opbevaringsmuligheder når du er ude og cykle? så en styrtaske det helt perfekt valg!

Tag et kig i udvalget nedenfor hvor du kan finde gode styrtasker til fornuftige priser.

Styrtasker med mange anvendelsesmuligheder

“Hvad skal jeg bruge en cykeltaske til?” tænker du måske, men faktisk kan du bruge en styrtaske til utrolig mange ting. Vi har her et par gode bud, som du kan læse nedenfor:

Ofte har vi ting med på cykelturen som vi gerne vil have under opsyn hele tiden. Det kan være din mobiltelefon, dine nøgler eller din pung. Med en styrtaske er disse ting hele tiden indenfor rækkevidde og derfor nem at komme til.

Elsker du tage lange ture ud på cyklen og opleve den danske natur, så kan det være rart at have en drikkedunk eller en madpakke med på farten. En styrtaske er perfekt til opbevaring af lige netop disse ting.

Valget kan selvfølgelig også falde på en styrtaske der er velegnet til indkøb eller måske til opbevaring af en ekstra trøje eller jakke til turen.

Skal du på ferie og gerne vil have et kort lige ved hånden, kan vi anbefale en styrtaske med plastlomme i toppen, der netop er beregnet til et land- bykort.

Vil du gerne have dit kæledyr med på en cykeltur bør du investere i en styrtaske beregnet til lige netop det formål. Vær dog obs på at disse tasker har en bæreevne på max 7 kg.

Nogle af styrtaskerne leveres med skulderstroppe så du kan bruge taskerne som skuldertaske. Styrtaskerne i denne kategori findes naturligvis i forskellige størrelser der passer til forskellige formål.

Gode styrtasker i fantastisk kvalitet

Hos eCykelhjem.dk har vi flere smarte modeller af styrtasker du kan vælge mellem. Styrtaskerne er alle fremstillet af stof i høj kvalitet og de fleste af taskerne er vandafvisende.

Styrtaskerne er nemme at af- og påmontere da styrtaskerne har et smart klick system.

Er du i tvivl om hvilken styrtaske du skal vælge, er du altid velkommen til at tage kontakt til os.