Ørevarmere

Ørevarmere til cykelhjelme

Om vinteren kan det være ret så besværligt at holde ørene varme når man har cykelhjelm på. Flere bruger en hjelmhue som alternativ, men oplever at få hjelmhår og bryder sig generelt ikke om at bruge hue. Derfor er det rart at der findes et godt alternativ såsom ørevarmere til cykelhjelme.

I denne kategori kan du finde ørevarmere til Nutcase cykelhjelme, ørevarmere til Yakkay cykelhjelme, ørevarmere til Casco cykelhjelme, samt ørevarmere til TSG cykelhjelme. De fleste af disse ørevarmere kan klikkes ind i hjelmen, hvilket gør at du hurtigt kan påmontere dine ørevarmere uden besvær. Lyder det interessant? Så tag endelig et kig i oversigten nedenfor.

Slut med kolde ører.

Kulden kommer snigende og tager ikke hensyn til at man skal cykle af sted til arbejde, skole eller til andre destinationer. Det kan være bidende koldt og det er ikke altid nemt at få en varm hue sneget ind under hjelmen og hvad gør man så?

Du behøver du ikke finde dig i at frosten bider dig i ørene, for med ørevarmere til cykelhjelme, har du en perfekt mulighed for at holde dine ører varme under hele cykelturen. 

Ørevarmere – de skal bare klikkes på hjelmen

Flere af de ørevarmere vi har i vores sortiment har en smart ”Click-on” funktion og kan klikkes fast hjelmen.

Oversigt over ørevarmere:

Ørevarmere til Nutcase:

Du kan få Nutcase Ørevarmere i to forskellige størrelser:

Nutcase ørevarmere i str XS (Passer til Nutcase børnehjelme)
Nutcase ørevarmere i str S/M/L (Passer til alle Nutcase voksenmodeller)

Ørevarmerene fra Nutcase er kraftige, solide og fremstillet med blødt stof (inderst), så de sidder behageligt på dine ører.

Yakkay ørevarmere:
De Yakkay ørevarmere du finder i vores sortiment, er fremstillet til alle Yakkay Smart Two hjelme. 

Casco ørevarmere:
Bløde og smarte ørevarmere der skal sættes på inde i selve hjelmen. Med ørevarmerene får du en brugsanvisning, så du nemt og sikkert kan på montere dine ørevarmerne uden besvær. Ørevarmerne passer kun til Casco Mini Generation hjelmene og er derfor ikke egnet til voksen hjelme.

TSG ørevarmere:
Super behagelige ørevarmere der passer til alle TSG evokution hjelme.