Abus Youn-I-Ace

Abus YOUN-I-ACE

Cykelhjelme af modellen Abus Youn-I-Ace er produceret af Abus, som laver cykelhjelme til både voksne og børn. Kendetegnende for en cykelhjelm fra Abus er, at den er synonym med sikkerhed, hvilket også gør sig gældende for varianten Youn-I-Ace.

Youn-I-Ace er designet med fokus på tre ting; sikkerhed, funktionalitet og design samt at få de tre egenskaber til at gå op i en højere enhed. Dette er lykkedes, hvilket gør Youn-I-Ace til en af de mest populære hjelme fra Abus. Som alle andre hjelme fra Abus opfylder Youn-I-Ace også CE-norm 1078 sikkerhedskravene for cykelhjelme og er testet og godkendt hos et af de største testinstitutter i Europa, TÜV.

Vigtigst af alt er sikkerhed og funktionalitet

På en Abus Youn-I-Ace cykelhjelm går sikkerhed, funktionalitet og design hånd i hånd. Hjelmenes sikkerhed er i top, fordi sikkerhed er Abus’ overordnede nøgleord. I Abus Youn-I-Aces tilfælde dækker funktionalitet over flere forskellige ting. Dels dækker det over hjelmenes hagespænde, som er nemt at betjene, og som har en pude på undersiden, der sikrer, at spændet ikke niver i huden. Derudover dækker det over det indbyggede fluenet, som sikrer, at der ikke kommer fluer eller andre insekter ind i hjelmen.

I forlængelse heraf har Abus Youn-I-Ace et optimeret luftindtag og god ventilation via 17 store luftkanaler. Også deres bløde og behagelige stropper, som i øvrigt er nemme at vedligeholde, har betydning for den store grad af funktionalitet, hjelmene har.

… Og design

Også når det gælder design, er en Abus Youn-I-Ace cykelhjelm helt fremme i feltet. Hjelmenes design er inspireret af skaterhjelme og det urbane byliv, hvilket ses i deres forholdsvis runde form og matte, afdæmpende farver. Det urbane udtryk ses også i deres få - men nøje udvalgte - detaljer, som er afdæmpede og gennemtænkte. En af disse er de reflekser, der findes på både hjelmene og deres stropper. Disse er implementeret for at give den sidste finesse, men de har også et funktionelt og sikkerhedsmæssigt formål; at gøre det lettere at se dig, når du opholder dig i trafikken. Dette er blot et af mange eksempler på, hvordan sikkerhed, funktionalitet og design spiller sammen på en Abus Youn-I-Ace cykelhjelm.

En behagelig cykelhjelm

Selvom sikkerhed, funktionalitet og design er nøgleordet for Abus Youn-I-Ace, er det ikke ensbetydende med, at de er ubehagelige at have på. Dette er nemlig langt fra tilfældet.  En Abus Youn-I-Ace cykelhjelm er meget behagelig at have på, fordi den har mulighed for justering i nakken, ligesom dens stropper kan tilpasses og justeres, så hjelmen forbliver, hvor den skal. Hjelmene er In-Mold hjelme, hvilket både giver en flot finish, men som også giver optimal beskyttelse. Sidstnævnte skyldes, at In-Mold henviser til, at hele hjelmen er støbt i én skal, hvilket sikrer dig bedre mod brud ved påkørsel, styrt eller fald.

Bliv set i trafikken med Youn-I-Aces LED-baglygte


Alle trafikanter ved, at det er let at komme til at overse andre trafikanter i trafikken. Dette gælder i høj grad fodgængere, men det gælder også cyklister. Cyklister kan være svære at se, hvis de ikke har godkendt eller tilstrækkeligt lys på cyklen, hvis der ikke er god nok gadebelysning, eller hvis det er tåget eller diset vejr. Dette problem kan lys på cyklen i høj grad afhjælpe. Men det er ikke altid nok. Netop derfor er der på hver eneste Youn-I-Ace cykelhjelm implementeret et nakkelys i form af LED-lygte bag på.

Det er ikke nok at bruge denne lygte som lys på cyklen, men det er et glimrende mulighed for dig - sammen med lovpligtige og godkendte cykellygter - at gøre dig endnu tydeligere i trafikken. Lygten har hele 180 graders synlighed, så den kan ses fra mange vinkler, og så betyder dens høje placering, at den er iøjnefaldende og let at se.