MIPS Cykelhjelme

MIPS cykelhjelme

MIPS er en ny og forbedret sikkerhedsteknologi, der ved hårde stød, under fald formindsker chancen for hovedskader. MIPS er kort fortalt en hjelmkonstruktion hvor hjelmens funktion ikke bare er at beskytte hovedet, men også er at mindske muligheden for hjernerystelser. Se vores udvalg af mips hjelme nedenfor.

MIPS cykelhjelme giver dig den optimale sikkerhed

 Med en cykelhjelm formindsker du markant dine chancer for at få slemme hovedskader ved et uheld på cykel. En standard cykelhjelm kan dog ikke beskytte mod alle stød endnu, men udviklingen er godt på vej til at gøre cykelhjelme endnu mere sikre.

Et eksempel på det er MIPS-hjelmene. MIPS står for Multi-directional Impact Protection System, og det er udviklet af en svensk gruppe af hjerneforskere, der har forsøgt at udvikle en hjelm med henblik på yderligere at formindske skader ved uheld på cykel.

MIPS-hjelme er siden deres lancering blevet testet godt og grundigt, og afgørelsen må siges at være meget klar – MIPS teknologi hjælper imod hjernerystelser og andre hovedskader ved cykeluheld.

Du finder masser af gode MIPS cykelhjelme hos eCykelhjelm. Shop blandt det store udvalg eller se eksempelvis også vores smarte ABUS cykelhjelme, som ligeledes er populære og af topkvalitet. Både MIPS cykelhjelmene og ABUS cykelhjelmene er perfekte og gode valg til dig, der gerne vil sikre dig, at dit hovede er topsikret under cykelturen.

Samarbejde med de bedste mærker

MIPS laver ikke selv deres hjelme. De leverer blot deres ekstra sikkerhedsteknologi til hjelme fra andre mærker.

De har i øjeblikket mere end 50 forskellige mærker, der anvender deres teknologi til deres hjelme, og vi har selvfølgelig flere af disse mærker på vores side. Et par af mærkerne, som anvender MIPS teknologi, er Giro og Bell.

Nogen vil måske frygte, at en cykelhjelm med MIPS vil koste på deres præstation på cyklen, men sådan er det slet ikke. Man kan nærmest ikke mærke forskel på en cykelhjelm med MIPS og en cykelhjelm uden, men man vil tydeligt kunne mærke forskellen på sit hoved, hvis man kommer ud for et cykelstyrt.

Sådan virker MIPS

Skaberne af MIPS-teknologien kunne ikke forstå, hvorfor skaberne af de traditionelle cykelhjelme ikke koncentrerede sig om de såkaldte ”rotational forces”, som hjernen bliver ramt af ved cykeluheld. Det er disse, som især giver ryttere slemme hjernerystelser. En hjernerystelse kan have store konsekvenser på både kort og lang sigt, og derfor er MIPS-teknologien et stort skridt på vejen mod bedre sikkerhed for cyklister.

MIPS er et ekstra lag i cykelhjelmen, som har et meget lavt friktionsniveau. Dette gør, at hvis cykelhjelmen lander i en skæv vinkel på jorden, kan MIPS teknologien aflede noget af det stød, som ellers ville gå lige ind i hjernen og forårsage skade. Du kan se en kort video om MIPS teknologi, og hvordan det virker ved at klikke på linket her.

MIPS cykelhjelme i flotte farver og med fine mønstre

Vælger du at shoppe en af de smarte og sikre MIPS cykelhjelme, så har du selvfølgelig også muligheden for at shoppe den i lige netop den farve, du ønsker eller med det mønster, du allerbedst kan lide. Det er vigtigt, at man er glad for den cykelhjelm, man har, så den ikke bare ender bagerst i skabet uden at blive brugt.

Er du ikke så meget til for mange farver og mønstre, så kan MIPS cykelhjelmene selvfølgelig også fås i neutrale farver såsom sort, hvid og grå. Kan du ikke finde det, du søger, så tøv ikke med at kontakte os, så vi hos eCykelhjelm kan se, om vi kan finde det helt rette match til dig.


MIPS til både børn og voksne

Man vil selvfølgelig gerne gøre det så sikkert som muligt at bevæge sig ud på sin cykel. Derfor anbefaler vi hos eCykelhjelm.dk, at man kraftigt overvejer at købe en cykelhjem med MIPS teknologi. Det koster som oftest 100-200 kroner ekstra at få sat MIPS teknologi i hjelmen, men vi mener uden tvivl, at de penge bliver givet godt ud.

Her på siden kan du se vores udvalg af MIPS cykelhjelme til børn samt hjelme til kvinder og hjelme til mænd. Vil du gerne vide mere omkring MIPS og de forskellige mærker, som tilbyder MIPS i deres hjelme, er du mere end velkommen til at kontakte os.


MIPS cykelhjelme til gode og fornuftige priser

Der er mange gode grunde til at investere i en MIPS cykelhjelm. Den er sikker, og så er den af super god kvalitet. Det kan selvfølgelig også ses på prisen. Men når alt kommer til at, vil en kvalitetscykelhjelm fra MIPS også holde i lang tid. Det kan altså godt betale sig at investere i en hjelm af god kvalitet, som kan bruges i mange år, og som sørger for, at dit hovede er godt beskyttet, når du cykler.

Priserne varierer selvfølgelig også, og selvom du leder efter kvalitet, så kan du sagtens finde en fornuftig og god cykelhjelm til en rigtig god pris. Billige cykelhjelme betyder ikke, at kvaliteten ikke er i top, eller at de er dårligere end andre hjelme, der er dyrere. Du kan sagtens shoppe en billig cykelhjelm. Så længe den er sikkerhedsgodkendt og lever op til de sikkerhedsstandarder, der er for cykelhjelme, er du på den sikre side, når du skal shoppe en ny, smart hjelm.

Er du i tvivl om noget, eller har du spørgsmål? Vi svarer gerne på alle dine spørgsmål, så du kan finde en sikker og velbeskyttende hjelm til dig selv og dine nærmeste. Vi guider dig gerne til at finde den helt rette MIPS cykelhjelm, så du få en hjelm i de rette mål og med den perfekte pasform, så du altid er topsikret, når du begiver dig ud i trafikken på din cykel.