Met Crossover

Met Crossover

Met har i mange år skabt lækre cykelhjelme i fantastisk kvalitet. Det føles både trygt og sikkert at anskaffe sig en hjelm fra Met, alle hjelme er CE-godkendt og er designet med henblik på at være blandt de sikreste hjelme på markedet. Met Crossover er en absolut favorit hjelm blandt vores MET hjelmene, alene pga. dens flotte form, mange detaljer og behagelige pasform.

Met Crossover – ideel til både by – og MTB-kørsel

Med en Met Crossover hjelm får du i den grad en alsidig hjelm, du kan bruge på både byveje, men også på de ujævne stier i skoven. Med et særdeles strømlinet design, der beskytter dig på bedste vis, er denne hjelm det perfekte køb til dig, der er på udkig efter en hjelm, der ikke behøver at koste over 500 kroner, som ofte er tilfældet hos andre kendte brands. Met producerer nemlig gode kvalitetshjelme til meget fornuftige priser – der er altså ikke længere nogen undskyldning for ikke at tage en cykelhjelm på hovedet, når du hopper op på cyklen. Selvom hjelmen ligger i den billige ende af prisskalaen, skal du ikke være nervøs for, at hjelmen ikke har den nødvendige beskyttelse til dig. Hjelmen er nemlig godkendt af CE EN 1078, som betyder, at den overholder alle krav, der er til hjelme i Danmark. Du får altså maksimal beskyttelse til billige penge.

På denne side kan du boltre dig i de forskellige varianter af Met Crossover, og hvis du har spørgsmål til vores sortiment eller betingelser, er du altid meget velkommen til at kontakte os – så vil vi guide dig i retningen af den helt rette hjelm til dig og dine behov.

Sikker og solid konstruktion

Med Met Crossover, får du en utrolig solid konstruktion, da den er lavet med In-Mold teknologi, som betyder at inder- og yderskal er smeltet sammen og ikke limet. Det giver først og fremmest en meget lettere hjelm, der giver øget komfort, men vigtigst af alt, så betyder det også at hjelmen er langt mere sikker, hvis uheldet mod forventning skulle være ude. In-Mold er en teknologi anvendt verden over på tværs af hundredvis af brands, og vi anbefaler altid at du køber en hjelm med In-Mold – for din egen sikkerhed.

Hjelmen vejer kun 290 gram, hvilket betyder, at du næsten ikke vil opdage, du har en hjelm på hovedet. Den lette konstruktion øger komforten betydeligt og giver dig også bedre beskyttelse – det må siges at være ren win-win.

Hjelmen har ydermere 15 ventilationshuller med insektnet, der sørger for, at din hovedbund både får luft under cykelturen, men også beskytter dig mod mindre flyvende dyr. Met Crossover er en perfekt til både den spændingslystne MTB-rytter, men også til personen, der blot skal fra A til B i hverdagen. I begge situationer er det utrolig vigtigt med ventilation til hovedbunden, så man ikke møder op på arbejde med sved dryppende ned i hovedet.

Indstil den perfekte pasform til dig

Met Crossover fås i to forskellige størrelser, medium og large, som dækker følgende mål: 52-59 og 60-64. Helt unikt for denne hjelm er, at den fås helt op i 64 cm – det er langt fra alle hjelme, der fås op i denne store størrelse. Hvis du derfor har haft svært ved at finde en hjelm tidligere, der har passet dig, er denne hjelm endnu engang det perfekte match til dig. Crossover har desuden Safe-T nakkejustering, som sikrer, at den sidder korrekt på hovedet og giver den absolut bedste beskyttelse. Du vil komme til at tro, at hjelmen er skræddersyet til netop dig grundet den perfekte pasform.

Crossover har desuden en aftagelig skygge, der er særligt vigtigt, hvis du er en inkarneret MTB-rytter, da sol, regn og mudder kan være et stort forstyrrende element på ruten. Hér kommer skyggen dig til undsætning og kan hjælpe dig med at undgå disse ting. Skyggen kan let og hurtigt tages af hjelmen, hvis man ikke ønsker, at den skal være monteret. Hagespændet er et traditionelt click-spænde, så du let og hurtigt kan få hjelmen af og på.

Nem at vedligeholde

Hvis du elsker at køre off-road på din mountainbike, ved du med sikkerhed, hvor hurtigt hjelmen kan blive beskidt og snavset. Heldigvis er denne hjelm utrolig nem at vedligeholde, da du blot kan tørre ydersiden over med en klud, og alle puder indvendigt i hjelmen kan nemt tages ud og vaskes. Nemmere bliver det altså ikke.

Derfor skal du vælge denne hjelm fra Met

Met har produceret cykelhjelme og cykeltilbehør i mange år, og det betyder naturligvis også, at de ved, hvordan man designer og udvikler en hjelm, der giver maksimal beskyttelse. Crossover er det perfekte match til dig, der cykler til og fra arbejde og måske endda også elsker at køre off-road. Det er på mange måder en meget alsidig hjelm, og med den indbyggede In-Mold-teknologi får du altså fuld valuta for pengene. Crossover er en hjelm i et klassisk, sporty design, vægten er på et absolut minimum for god komfort, og den er nem at vedligeholde. Hvis du køber Met Crossover, er du garanteret at have en hjelm, der vil holde i mange år fremover!

Køb en hjelm til børnene

Hvis du har børn, og du har planer om at tage dem med på cykeleventyr, er det naturligvis utroligt vigtigt, at du husker at købe en god og sikker hjelm til dem. Det kan du heldigvis gøre på vores side, for vi har et væld af forskellige varianter og modeller til din guldklump, der giver maksimal beskyttelse. Vi anbefaler altid, at du tager dit barn med på råd, når der skal købes en ny hjelm – så bliver det straks meget sjovere at overtale ham eller hende til at have den på, når I hopper op på cyklen. Husk, tøv aldrig med at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores sortiment.