Abus Airbreaker

Abus Airbreaker

Airbreaker er den nyeste dreng i letvægtsklassen og er en landevejshjelm der kombinerer perfekt ventilation med optimal aerodynamik. Airbreaker henvender sig til den erfarne landevejsrytter der elsker at kaste sig ud i landevejens udfordringer.

Abus Airbreaker er som navnet lyder, en hjelm der skærer sig igennem vind og vejr. Netop det er vigtigt for konkurrence kører der ønsker så lidt vindmodstand som overhovedet muligt. Abus har mange års erfaring med at skabe konkorrencedygtige hjelme og flere professionelle cykelrytterer har valgt at tage Abus hjelmene til sig.

Abus Airbreaker - den eneste rigtige landevejshjelm!

Hvis du er en der går op i cykelløb og selv deltager jævnligt, er dette den helt rigtige hjelm for dig. Selve strukturen på hjelmen er bygget med det formål at kunne skabe mindst modvind stand som overhovedet muligt. De lange luftkanaler, de store ventilationshuller, samt den slanke form gør at du kan suse igennem vinden og på den måde opretholde en god topfart.

En cykelhjelm skal være let og behagelig at have på. Det er trods alt mange kilometer man får kørt på en landevejstur og der er ikke meget ved at have en hjelm man ikke kan holde ud til at have på særlig lang tid af gangen. Abus Airbreaker er utrolig behagelig at have på, pasformen er i top og du mærker den stort set ikke.

En hjelm konstruktion udover det sædvanlige

Hjelmen er som sagt skabt med det formål at kunne "fjerne" modvind. Det gør den ved at lede vinden væk via de kanaler der er udenpå hjelmen, samt sende vind ind gennem hjelmen. Vinden finder derefter vej ud af de bagerste ventilationshuller. SMART!

I de bagerste ventilationshuller er der også et gitter, der gør at du undgår at få kryb og snavs ind i hjelmen.