Nutcase Little Nutty

Little Nutty 2020 NU MED MIPS 
Little Nutty

Den nye Little Nutty med MIPS og EPS Crumple Zone skum, hæver igen overliggeren med flere længder, som den mest innovative og sikre hjelm til de unge. 

Kommer nu i 2 størrelser: X-small (48-52 cm) og Small (52-56 cm).

Little Nutty

Nutcase Little Nutty er hjelmen til de lidt større børn. Little Nutty passer normalt til børn mellem 4 og 12 år, men det er som altid vigtigt at du måler barnets hovedstørrelse, inden du beslutter dig for hvilken Nutcase cykelhjelm du skal vælge.  Alle Little Nutty hjelmene kan bruges til børn med hovedmål mellem 48 cm og 52 cm. Hjelmen justeres i størrelse via det smarte nakkespænde, som gør det nemt for barnet selv at tilpasse størrelsen.

Little Nutty fra Nutcase er det sikreste valg for dit barn.

Der findes en masse forskellige cykelhjelme til børn. Men bare fordi det er en cykelhjelm er det ikke sikkert at hjelmen lever op til de krav der er til en god og sikker børnehjem som passer på dit barn 100%.

Nutcase Little Nutty til børn er godkendt og en hjelm du derfor trygt kan regne med uden lige.

 

Nutcase børnehjelme

Det kan være svært at finde den helt rigtige børnehjem, men det kan være mindst lige så svært at få overtalt dit barn til at bruge hjelmen.

Vi vil her på Nutcasecykelhjelm.dk derfor forslå dig at du tager dit barn med på råd. Eller også skal du finde en hjelm med lige netop det design du mener er mest tiltalende for dit barn.


Start i begyndelsen

Der er mange der tror, at børn først skal begynde at bære cykelhjelm når de får deres første cykel - det er en fejl! Hvor mange gange har vi ikke vores børn med på cyklen eller når de sidder i ladcyklen? Man må aldrig undervurdere, at situationer på vejen desværre kan have fatale konsekvenser - også før børnene er alene på cyklen. Udover det lærer børnene også af vane, at bære cykelhjelm helt fra begyndelsen, hvilken kan have en positiv indvirkning når de i de senere år har en større tendens til at smide hjelmen. 

Vigtige faktorer ved valget af den rette hjelm

Det er altid en god idé at have dit barn med når i skal ud og købe cykelhjelm. Både fordi hjelmen er noget dit barn skal kunne lide at bære men også da der er forskellige faktorer man skal være opmærksom på. 

En cykelhjelm skal sidde rigtigt. Her er det vigtigste, at være opmærksom på hovedomkredsen. Den måles hen over hovedet og omkring 2 cm fra øjenbrynene. Mange hjelme måles indenfor nogle forskellige cm- intervaller så sørg blot for, at finde det mest passende og husk, at man altid kan spænde hjelmen ind.

  1. Børns hovedform varierer meget. Prøv forskellige hjelme og vær sikker på, at det er rart for dit barn at bære men ligeledes beskytter mest muligt.

  2. Det er vigtigt, at hjelmen består af en inderskal der er støbt i den yderste skal. Inderskallen består ofte af skum. Hvis den kun er limet vil den være mindre holdbar.  

  3. Sørg for, at der sidder et godt justeringssystem i hjelmens nakke.

  4. Sørg for, at justeringssystemet ikke er i velcro. Det løsnes for nemt.

  5. Remsystemet, som ofte er under hagen og ved ørerne, skal lukke ordentligt.

  6. Hjelmens størrelse, passende til hovedomkredsen, er noget af det man skal være mest opmærksom på. 


Et barn vokser typisk ud af en hjelm op til tre gange mellem 3-10 års alderen. Sørg for løbende at skifte hjelm og løbende være opmærksom, selv når dit barn påpeger det indirekte. Hvis en hjelm er involveret i et styrt, tabt hårdt eller andet vis lidt et voldsomt stød er det vigtigt også her at udskifte hjelmen. 

Noget andet som vi løbende oplever er, at folk tror de dyreste produkter er de bedste. Det er altså blot en skrøne. Det handler ikke kun udelukkende om prisen men også om den rette vejledning samt kvalitet. Netop derfor har vi hos ecykelhjelm.dk hjelme til børn i alle priskategorier - så kan alle være med. Her går vi hellere ikke på kompromis med kvaliteten, uanset hvilken pris vi udbyder på hjelme og andet af vores tilbehør.

Til slut er det også godt at vide, at enhver cykelhjelm skal være godkendt efter EU standard og love - hvilket alle vores cykelhjelme hos ecykelhjelm.dk er. For rette vejledning samt flere informationer kan man med fordel læse mere på Rådet For Sikker Trafik samt tale med både ens børn samt andre børns forældre.