Bremser

Reservedele – bremser

En smidig cykeloplevelse er tæt forbundet med at samtlige komponenter fungerer optimalt; dette gælder især bremsesystemet, da man om nødvendigt skulle kunne bremse uden problemer. Hvis du står og mangler nogle bremser eller bremse-reservedele, har vi hos eCykelhjelm lige hvad du mangler.

Vi hos eCykelhjelm tilbyder både fælgbremser og skivebremser. Fælgbremser sidder på cykelfælgen, og når man bremser, vil to bremseklodser trykkes ind mod fælgen, så rotationen af hjulet formindskes og cyklen bremses. Skivebremser derimod er en type man typisk også ser på biler, hvor bremseskiven roterer med hjulet, og når man bremser, vil bremsekaliberen, bestående af to bremseklodser, komprimere bremseskiven, hvormed cyklen bremses. Det er derfor vigtigt at samtlige bremse-komponenter på cyklen fungerer.

I denne kategori findes alt inden for cykelbresmer, såsom bremseskiver, bremsegummi, bremsekaliber, bremsesæt, bremsefjeder, bremsegreb, bremsesko, bremsekabelkit og bremsestrømper. eCykelhjelm tilbyder et hav af sortiment fra Elvedes og øvrige mærker.

Hollandske Elvedes har siden 1965 leveret kvalitetsprodukter inden for cykel-branchen. De går meget op i kvalitet hvor de samtidigt holder prisen i bund, netop derfor er deres varer til at finde på vores side.

Vi er særlige opmærksomme på forbrugerens oplevelse, derfor formår vi at levere formidable varer til de bedste priser på marked, og med hurtig levering. Ydermere for at gøre køberens oplevelse endnu bedre, yder vi en konkurrencedygtig service, så køberen trygt kan handle hos os!

eCykelhjelm er en dansk e-mærket webshop med tusindvis af glade kunder. Så tøv ikke, slå til i dag!