Hjul

Reservedele – hjul

Det sker at man bliver fjern i blikket, og cykler hårdt ind i kantstenen, som efterlader dækket og slangen punkteret. I så fald, er der ingen grund til at blive hysterisk, da vi hos eCykelhjelm har lige hvad du står og mangler.

I denne kategori findes alt fra kvalitets dæk og slanger til deres tilhørende reservedele. eCykelhjelm tilbyder et hav af sortiment fra mærkerne Elvedes og Chaoyang.

Hollandske Elvedes har siden 1965 leveret kvalitetsprodukter inden for cykel-branchen. De går meget op i kvalitet hvor de samtidigt holder prisen i bund, netop derfor er deres varer til at finde på vores side.

Chaoyang tires er blandt de førende på markedet inden for produktionen af dæk og slanger. Siden etableringen af virksomheden i 1979 har de ekspanderet deres marked, og deres produkter er taget godt imod af de internationale forbrugere, grundet produkternes dygtighed.

Hos os findes der cykelhjul til hele familien, til børnenes cykler såvel som de voksnes. Ligeledes byder vores sortiment på reservedele til alle typer af cykler; mountainbikes, racercykler, BMX, Citybike mv. Så uanset hvilken cykel du ejer, har vi de rigtige reservedele til lige præcis dig!

Vi er særlige opmærksomme på forbrugerens oplevelse, derfor formår vi at levere formidable varer til de bedste priser på marked, og med hurtig levering. Ydermere for at gøre køberens oplevelse endnu bedre, yder vi en konkurrencedygtig service, så køberen trygt kan handle hos os!

eCykelhjelm er en dansk e-mærket webshop med tusindvis af glade kunder. Så tøv ikke, slå til i dag!