Hvid cykelhjelm

Modefarver og modetendenser skifter i disse år hurtigere, end de fleste kan nå at følge med. Det gælder også for cykler og cykeltilbehør, og derfor kan det være noget af en udfordring at vælge det rigtige udstyr til din cykel, og i forhold til hvilken cykelhjelm, du skal vælge.

Men måske behøver du ikke gøre større problemer ud af det end nødvendigt. Du er nemlig sikret mod tilfældige modeluner, når du vælger en hvid cykelhjelm. 

Med en hvid cykelhjelm er du klædt stilfuldt på til cykelturen

Det er ikke alle, der har stort behov for at klæde sig i de mest outrerede og spraglede farver, og det er de samme mennesker, der helst bærer de klassiske farver – også når det gælder tøj og tilbehør til udendørs brug. Derfor vælger mange den hvide cykelhjelm, der samtidig ses klart i mørke og på regnfulde aftener. Du bestemmer naturligvis selv, og der skal være en smule farver, der klæder den hvide grundfarve, for du kan for eksempel købe en hvid cykelhjelm med diskrete striber i lilla eller blå, eller du kan vælge en hjelm med spinkle mønstre, så cykelhjelmen kan være nemmere at kende blandt andre.

En hvid cykelhjelm signalerer stil og klassisk åbenhed, og så passer den til den øvrige beklædning næsten uanset, hvad du tager på til cykelturen. Når du vælger en ny hjelm, er det vigtigt, at det er en cykelhjelm, som du gerne vil bruge. Hvis du risikerer at blive træt af dens design, så bliver du mindre motiveret tiol at bruge den, og så er du jo ikke længere beskyttet i trafikken. Derfor er en hvid cykelhjelm også et sikkert valg for mange mennesker.