Abus Tec-Tical 2.1

Abus Tec-Tical 2.1

Hos eCykelhjelm.dk sælger vi cykelhjelme til hele familien. Vi har i længere tid kun haft vores fokus solidt placeret på hverdagshjelme. Men det skal være slut nu - for det er tid til at hylde mor, far og de aktive børn, der elsker en tur på landevejen!

Denne Abus Tec-Tical 2.1, er en let racerhjelm med et utrolig flot finish. Abus har fingeren på pulsen hvad angår aerodynamiske hjelme til både konkurrencebrug, samt almindeligt landevejsbrug. 

Tec-Tical Pro 2.1 - du mærker stor set ikke at du har den på!

Lethed er et absolut must hvad angår landevejshjelme. Du skal kunne opnå en god topfart, have mulighed for at indstille hjelmen under kørsel, samt have en lethedsoplevelse der gør at du helt glemmer at du overhovedet har hjelmen på.
Tec-Tical 2.1 besidder disse egenskaber.

Derudover har Tec-Tical 2.1 intet mindre end 31 luftkanaler, der sørger for en ekstrem god ventilation. Du kan derfor opretholde en lav temperatur.

Det handler om at have den rette indstilling!

Komforten er i højsædet og sikkerheden optimal. Hjelmen er nemlig udviklet med Abus Safety Tech, og du er derfor godt beskyttet, hvis uheldet skulle være ude.

Når du kommer susende på din cykel, vil du til tider opleve vind fra forskellige retninger. Derfor er det vigtigt at have en hjelm der sidder solidt placeret på hovedet. 

Det er vigtigt at du husker at indstille hjelmen helt korrekt, så den sidder som den skal. Med hjelmens Zoom-Ace skruespænde (placeret i nakken), kan du let skrue dig frem til den rette indstilling. Efterjustering sker ved brug af Tec-Tical 2.1’s smarte stropper.

Racerhjelms model i flotte farver

Mange vælger at gå all-in når der skal købes udstyr til en tur på landevejen. Cyklen, hjelmen og diverse tøj, skal gerne matche for at få et komplet cykel look.

Abus har skabt Tec-Tical 2.1 modellen i flere forskellige farver, så du har mulighed for at finde en hjelm der matcher lige netop dine krav.


Du finder blandt andet modellen i følgende farver:


Velvet Black Abus Tec-Tical 2.1
Steel Blue Abus Tec-Tical 2.1
Neon yellow Abus Tec-Tical 2.1

Ny og forbedret udgave af den professionelle cykelhjelm Tec-tical:

I efteråret 2018 kom der en ny og forbedret udgave af den højtelskede Abus Tec-tical. Abus Tec-Tical 2.1 overtager derfor pladsen for Abus Tec-tical Pro 2.0 her på eCykelhjelm.dk.

Man har skruet op for sikkerheden ved at fremstille hjelmen med et indbygget struktur ved navn AciCage. Det har man gjort for at øge stabiliteten og gøre hjelmen endnu stærkere.

Tec-tical 2.1 har også lagt større udluftning end andre hjelme med sine 31 ventilationshuller.