Cykelhjelm baby

Leder du efter en sikker, godkendt samt behagelig baby cykelhjelm? Så er du kommet til det rette sted. 

Vi har udelukkende kun sikre og CE-godkendte cykelhjelme til babyer i vores sortiment, Ja, faktisk er alle vores cykelhjelme CE godkendte og har mærkatet EN 1078, som er en europæisk sikkerhedsstandard for cykel- og skaterhjelme. Så når du som forældre skal vælge en baby cykelhjelm skal du ikke bekymre dig om din babys sikkerhed, når du køber en cykelhjelm baby her på siden. Det er vigtigt at baby cyklehjelmen har den rigtige størrelse, fordi det er svært for din baby selv, at sige hvorvidt cykelhjelmen sidder helt perfekt eller driller lidt. For at finde den rigtige størrelse skal du måle barnets hoved (klik her og se hvordan her) - alternativt kan du bruge tabellen nedenfor til at få en ca. indikation.

Køb en smart og sikker baby cykelhjelm i flotte farver og fine design

Med din baby bag på cyklen er det ekstra vigtigt at få købt den rigtige baby cykelhjelm, der beskytter helt optimalt i tilfælde af, at I skulle vælte.

Der findes et stort udvalg af cykelhjelm til baby, og specielt har de store brands nogle rigtig gode produkter til formålet. For voksne kan cykelhjelmens stil og design være ret afgørende. Dog er der for en baby typisk ikke så mange varianter og stilarter at vælge imellem - det er i høj grad den samme type baby-cykelhjelm du kan finde forskellige steder, bare i varierende farver.

Heldigvis kan du finde en masse forskellige cykelhjelme til baby hos e-cykelhjelm. Udvalget er stort, og alle hjelmene er CE-godkendte og dermed meget sikre for din baby at bruge, når I er ude at cykle. Du bør selvfølgelig ikke blot putte en cykelhjelm på din babys hovede men ligeledes også på dit eget. Når du shopper en babycykelhjelm, kan du med fordel shoppe cykelhjelme til damer og cykelhjelm til herrer, således hele familien er topsikret under cykelturen.

Cykelhjelmene til baby findes i mange forskellige udgaver hos e-cykelhjelm. Du kan nemlig finde smarte og farverige baby-cykelhjelme, så din baby bliver ekstra synlig og sikker i trafikken. Når du skal vælge hjelm til din baby har du mulighed for at finde alt fra røde, grønne og blå cykelhjelme til cykelhjelme i sorte, lilla. hvide farver og mange, mange flere.

Ikke nok med, at der er et hav af forskellige farver at vælge imellem, så kan du ligeledes finde baby-cykelhjelme med de fineste og sødeste mønstre. Du finder mønstrede cykelhjelme med alt fra blomster, biler, sjove figurer, abstrakte mønstre og meget mere. Det burde i hvert fald helt sikkert være muligt at finde en god og fin cykelhjelm til din baby. Og når han eller hun bliver lidt ældre og dermed også får brug for en større hjelm, har dit barn dermed gode muligheder for selv at vælge, hvordan den skal se ud. Vi har nemlig masser af cykelhjelme og -udstyr til børn til rigtig gode priser. En cykelhjelm behøver nemlig ikke være dyr blot fordi, den skal være af god kvalitet og have en god sikkerhedsstandard. Hos e-cykelhjelm kan du nemlig få masser af gode og billige cykelhjelme, hvad enten det er til dig selv, dit barn, baby eller en helt anden.

Baby cykelhjelm guide: Sørg for den rette størrelse og pasform

Den rigtige størrelse og pasform er to vigtige faktorer, når du vælger babycykelhjelmen. Det er meget vigtigt, at cykelhjelmen har den helt rette størrelse og pasform, da det kan være altafgørende for dit barns sikkerhed under cykelturen.

Da det er svært for dit barn selv at udtrykke, om en hjelm sidder ordentligt, er det dit ansvar at sikre dette. Det er nemlig lige så vigtigt, at hjelmen sidder ordentligt, som det er at finde en hjelm med den rette størrelse og pasform. Det er vigtigt, at du som forælder sætter dig ind i alle disse ting, så du skaber mest mulig sikkerhed og trygge rammer for dit barn.

Når du skal finde den rigtige størrelse til babycykelhjelmen skal du tage et målebånd, og måle omkredsen at babyens hoved. Dette skal du gøre lige over øjenbrynene. Omkredsen i centimeter er den størrelse du skal gå efter. Husk, hvis din baby har cykelhjelmen uden på en hue, så skal du måle omkredsen uden på huen. 

Hos e-cykelhjelm kan du til enhver tid få hjælp og vejledning til at finde det helt rette match til din baby. På denne måde skal du ikke bekymre dig om, hvorvidt det er det rette valg, du tager, når du shopper en cykelhjelm. Kontakt os på telefon eller mail, så finder vi sammen ud af den helt perfekte løsning til dig og din baby. Vi hjælper også gerne med vejledning til, hvordan du skal give dit barn cykelhjelmen på, så den sidder bedst muligt, når I færdes i trafikken.

Sikkerheden først baby cykelhjelmenskal altid være på

Mange forældre tænker ikke over, at babyer i en cykelvogn eller cykelstol også skal have cykelhjelm på hovedet for at opnå maksimal sikkerhed. En baby cykelhjelm er ligeså vigtig som en cykelhjelm til børn, der selv cykler eller som sikkerhedsselen i en bil. Uheldet kan nemlig være ude, selvom det er en voksen, der har styret mellem hænderne. Der er absolut ingen forældre, der bør risikere babyens liv og helbred på grund af en cykeltur uden hjelm.

Hvis en babycykelhjelmen ikke yder den bedste beskyttelse, så bliver risikoen øget kraftigt for hjernerystelse og i værste fald endda hjerneblødninger, kraniebrud og varige mén efter et styrt. Børn er nemlig endnu mere udsatte, end voksne er i forhold til at beskytte hjernen mod slag, eftersom et barns hovede er tungere i forhold til resten af kroppen. Derfor vil et barn slå hovedet hårdere ved et styrt mod asfalt eller en kantsten, end en voksen højst sandsynligt vil.

Sikkerheden bør altså altid være det allerførste, du tænker på, når du skal cykle - især med din baby. Heldigvis kan du hos e-cykelhjelm også shoppe alt det tilbehør, du har brug for, når du færdes på en cykel. Udover cykelhjelme finder du blandt andet gode og kvalitetsrige cykellygter, til når du skal færdes på cyklen i mørke. Du finder ligeledes sikre cykelstole til din baby, og du kan endda shoppe gode refleksveste, hvis du ønsker at være endnu mere synlig i trafikken.

ABUS cykelhjelm baby og mange flere til din baby

Når du shopper baby cykelhjelm hos e-cykelhjelm, kan du blandt andet finde masser af gode ABUS cykelhjelme. Det er et godt og sikkert valg, når du shopper hjelme til dine børn, og så findes der et hav af forskellige valgmuligheder i forskellige farver og med forskellige, fine mønstre. ABUS er kendt for deres flotte design samt deres utroligt gode kvalitet. Du kan altså være helt sikker på, at din babys hovede er i sikkerhed, hvis du vælger en ABUS cykelhjelm.

Hos e-cykelhjelm kan du ligeledes shoppe cykelhjelme fra Bell, Bobike, Casco, KALI, Nutcase og Ventura. Vi har altså masser af super gode og sikre cykelhjelme, du kan vælge imellem, når din baby har brug for en ny baby cykelhjelm.

Sådan vælger du den rigtige baby cykelhjelm 

Når du som forælder skal vælge den rigtige cykelhjelm til din baby, så skal du sørge for at købe en hjelm, der sidder helt rigtigt på hovedet. Mål barnets hovede og se efter de størrelser, som producenterne laver. Hvis hjelmen ikke passer på millimeteren, så er der gode råd for dette også. Hjelmene kan polstres med blødt skum. Ikke bare for komfortens skyld, men også for sikkerhedens, da hjelmen skal sidde tæt på hovedet – dog uden at stramme alt for meget, så barnet føler ubehag ved at bære den. De fleste modeller fra virksomhederne har også et skruespænde i nakken, hvor man kan finindstille størrelsen, så den altid passer til babyens hoved, der jo vokser hurtigt i de første år. En baby cykelhjelm må ikke sidde løst og rutsje rundt på hovedet. Gør den det, så er den ikke sikker nok, hvis I skulle risikere at komme ud for et uheld.

Sørg også for, at hjelmen dækker hele hovedet, så både tindinger, pande, baghoved og nakke er dækket mest muligt. Undgå desuden den ubehagelige oplevelse, at hjelmens rem under hagen niver i huden. Det kan nemlig være meget ubehageligt for babyen eller det lille barn. Der skal helst være plads til to fingre mellem remmen og huden, når du sætter den fast. Væn dig i øvrigt til jævnligt at tjekke, at hjelmen nu også passer, efterhånden som barnet vokser sig større.

Når børnene skal have den næste cykelhjelm, vil de måske gerne selv vælge, hvordan hjelmen skal se ud. Men når de er babyer, er der nok ikke mange krav fra den lille til, hvor sød eller sej den ser ud. Vælg derfor altid en sikkerhedsgodkendt hjelm med mærkatet EN 1078, og vælg også gerne en hjelm med klare og stærke farver, så I på den måde er meget synlige i trafikken. Det kan være en fordel, når I cykler i tæt trafik eller ude på de mørke landeveje. En anden god idé er, at der er monteret ekstra reflekser på hjelmen, ligesom nogle af modellerne har en lampe isat, der gør trafikanterne opmærksomme på jer.

Husk på at er du i tvivl om noget i forhold til at finde den perfekte baby cykelhjelm til din baby, eller hvis du ikke er sikker på, hvordan du helt nøjagtigt vælger den rette hjelm, så tøv ikke med at kontakte os. Vi vil hellere end gerne hjælpe dig og din baby med at blive endnu mere sikre i trafikken samt at få en god oplevelse med dit barns første cykelhjelm.