Cykellygtesæt

Cykellygtesæt

Når man sætter sig på cyklen efter mørkets frembrud eller når det regner eller bare i diset vejr er det altafgørende at man bliver set i trafikken. Heldigvis har langt de fleste cyklister i dag tændte cykellygter når forholdene kræver det.

Ligeledes er der i dag et stort udvalg i cykellygtesæt så man altid kan få matchende lygter til for og bag på sin cykel.

Alle cykellygter skal i dag være godkendte og leve op til de lovbestemte krav.

Fordelen ved cykellygtesæt

Fordelen ved at købe et cykellygtesæt er blandt andet at det ikke er nødvendigt at bruge tid på at finde både en for- og baglygte. Et cykellygtesæt ligger altid i en sampakke uanset hvilken slags cykellygtesæt man vælger.

Det store udvalg i cykellygtesæt betyder at alle har mulighed for at finde det cykellygtesæt der passer til ens behov hvad enten lygterne skal bruges på en oplyst cykelsti eller på en mørk landevej.

Et cykellygtesæt kan for eksempel bestå af lygter med magneter, det har den fordel at lygterne er nemme at tage med når man går fra sin cykel. De to magneter sættes sammen så det faktisk kun er én cykellygte man har i tasken eller lommen.

Der findes også cykellygtesæt der blot sættes på med lygternes egne gummistropper, mens andre lygtesæt ha et medfølgende beslag.

Cykellygtesæt i form og farver

Et cykellygtesæt behøver ikke være kedeligt at kigge på, der er mange forskellige farver og designs så man let kan finde det cykellygtesæt der passer til ens cykel. 

Et cykellygtesæt kan bestå af ovale, runde, flade og andre former på lygter. Altså vil det overhovedet ikke være svært at finde et cykellygtesæt der passer i både form og farve til ens cykel og lever op til de krav og behov man selv har.

Husk at des mere synlig man er i trafikken des bedre passer man på sig selv og samtidigt udsætter man ikke andre trafikanter for en ubehagelig oplevelse.

Husk også at tjekke cyklens egne reflekser.