Hjelmlygte

Hjelmlygter

Med en hjelmlygte på hjelmen, bliver du med garanti ikke overset i trafikken. I denne kategori kan du blandt andet finde hjelmlygter fra det populære mærke Cateye der specialisere sig inden for cykellygter. Hjelmlygter er ikke godkendte i Danmark, men virker utrolig effektivt som “refleks” og øger dermed din sikkerhed i trafikken.

Bliv set i mørket 

Hjelmlygter er en smart opfindelse som man ved første øjekast nok ikke vil egne for særlig meget. En hjelmlygte gør at du bliver set i trafikken og du kan derfor bevæge dig mere sikkert afsted i trafikken når det er mørkt.

Hjelmlygter vækker opsigt

Jeg har mine almindelige lygter og det er ganske fint” - vil mange sikkert tænke. Men har du overvejet hvor mange der også kan blive kørt ned fra siden når det er mørkt?

Med en hjelmlygte kan du hurtigt og effektivt vende hovedet mod den medtrafikant der bevæger sig i din retning, på den måde vil din medtrafikant hurtigt opfange din tilstedeværelse og vil kunne undgå at ramme dig i tide.

Du fortjener at blive set

Når du suser afsted på mørke stier vil en hjelmlygte også være dig behjælpelig. Udover dine almindelige/godkendte lygter vil en hjelmlygte hjælpe dig med at kunne lyse stierne mere op, så du kan se meget længere frem for dig.

Hjelmlygter fra Cateye

Cateye er et japansk mærke der blev grundlagt i 1964. Cateye er udover deres cykellygter særlig kendt for deres cykelcomputere. I vores sortiment vil du blandt andet kunne finde to hjelmlygter fra lige netop dette mærke.