Abus Urban-I Signal

Abus Urban-I Signal

Her har du en opsigtsvækkende cykelhjelm med en masse reflekser, samt LED-baglygte. Hjelmen er super komfortabel at have på og er en af vores mest klædelige cykelhjelme. 

Urban-I Signal er en "Go-to" hjelm, fordi modellen både er smart, let og utrolig sikker!

Abus Urban-I Signal - bliv set i mørket 

Abus Urban-I Signal  gør som navnet lyder, signalerer og viser din tilstedeværelse i trafikken. Urban-I signal er en voksen hjelm.

Abus arbejder hele tiden på at forbedre din sikkerhed i trafikken. Før i tiden var der mest fokus på at skabe cykelhjelme der kunne beskytte dit hoved under fald, men i dag, vægter Abus ligeså højt, at arbejde med hvordan man kan forhindre fald, eller andre trafikale ulykker, via øget synligheden.

LED-baglygter har længe været tænkt ind i cykelhjelmenes design, således at bagfrakommende cyklister/bilister kan spotte hvor du befinder dig længere fremme. Også Urban-I Signal, har en baglygte monteret, den er trekantet og sidder øverst oppe i nakken. Med et enkelt tryk, tændes lygten.

360 graders reflektion 

Reflekser er en af de mest kendte måder at synliggøre sig selv i trafikken. Derfor kommer det ikke som nogen overraskelse at Abus også tænkt reflekser ind i skabelsen af Urban-I Signal V.2. Det er ikke noget nyt fænomen, da reflekser er set på flere hjelme, med hvad der er unikt, er måden reflekserne er sat på Urban-I.

Urban-I  Signal har nemlig 360 graders reflection, så du kan blive set fra alle vinkler - selv oppe fra, hvilket kan virke lidt fjollet, men i virkeligheden er en god idé, for hvis du i et sekunds uopmærksomhed, får vendt blikket ned, har bilisterne stadig mulighed for at se dig. Refleks linjerne løber i to linjer langs toppen, samt langs hjelmens sider.

Urban-I Signal - en nydesignet city-hjelm

Som det ser ud lige nu, har vi kun Urban-I Signal i tre forskellige farver i vores sortiment. Urban-I Signal i grå, Urban-I Signal i hvid og Urban-I Signal i en flot gul farve. Går du ind for ekstra synliggørelse i trafikken, er det altid en god idé at vælge en hjelm der har en skrap farve, for så er du allerede et skridt foran.

Urban-I Signal er en nydesignet udgave af Urban-I.

Hvis man ser på hjelmens funktioner, får man med denne Signal udgave, en let hjelm med komfortable puder, magnetisk lås, bløde stropper og en behagelig pasform. Urban-I V.2 er en city-hjælm der egner sig perfekt til bykørsel.

Urban-I 3.0 Signal fra Abus bliver årets hit!

Urban-I 2.0 Signal var et kæmpe hit fordi det er en hjelm med ekstra mange reflekser, hvilket gør at hjelmen kan ses fra alle vinkler. Denne 360 graders sikkerhed har glædet især ældre cyklister, da de er mere forsigtige og usikre når de sætter sig op på cyklen.

Derfor er vi utrolig glad for at der også er kommet en ny Urban-i Signal 3.0. Urban-I Signal 3.0 kommer i en del lækre og opsigtsvækkende farver som virkelig får sat punktum ved hvor synlig en hjelm Urban-i Signal 3.0 i virkeligheden er.

Urban-I Signal kommer også i XL størrelser, så de ekstra kloge cyklister også kan have hovedbeskyttelse på under kørsel.

Alle de ovenstående Urban-I 3.0 modeller kommer med et smart nakkespænde hvor der er plads til hestehale!