Gul cykelhjelm

Der findes ligeså mange forskellige typer cykelhjelme, som der er farver på en malers palet. Og apropos farverne, har du så overvejet hvilken farve din hjelm skal have? Vil du vælge ligesom de fleste andre, så er det de anonyme farver, der præger cyklisternes valg af hjelme. Men hvis du ikke ønsker den anonyme tilgang, så er der heldigvis også rigeligt at vælge imellem for dig.

Den gule cykelhjelm er det frække valg 

Et frækt valg kunne være den gule cykelhjelm, som samtidig er nem at se i mørke eller i regnvejr. Det er derfor også en af de sikreste i den henseende, at den giver et tydeligt signal til bilisterne om, at du er her. Det er derudover en farve, der indikerer appetit på livet og gerne i overhalingsbanen. Det er netop ofte den yngre generation af typisk piger og kvinder, der vælger den gule cykelhjelm. Gul er traditionelt en farve, der tiltaler den feminine side, men dermed ikke sagt, at det er uhørt for mænd og drenge at køre med gul hjelm.

Er du derfor på udkig efter en cykelhjelm, som ikke rammer de samme farver og toner som de fleste andre, så er den gule farve et godt valg. Og hvis du er betænkelig ved alt for meget gult, så kan du jo vælge en gul hjelm med mønstre i flere farver.