Abus Moventor

ABUS Moventor 

Når du suser ud i skoven er det vigtigt have den rette hovedbeklædning. Abus Moventor er en MTB-hjelm med praktisk finjusteringssystem der gør det let for dig at finde den pasform der matcher dine behov.

Let og luftig hjelm, der med sin lange skygge og sporty look, skriger efter at komme med en tur ud i det vilde terræn! Flotte detaljer, fræk hjelm – PERFEKTE offroad hjelm til de eventyrlystne! Se udvalget nedenfor

ABUS Moventor – en hjelm, der er skræddersyet til dig

ABUS Moventor er en offroad-cykelhjelm, der er udstyret med et utroligt smart samt praktisk finjusteringssystem, så du med garanti vil kunne finde lige akkurat den pasform, der passer til dit behov. Dette er uden tvivl noget, der er med til at øge din køreglæde markant på de danske landeveje, og herudover er det muligt at vælge denne type hjelm enten i en størrelse medium, der måler 52-57 cm, eller i en størrelse large, der måler 57-61 cm.

Her hos Ecykelhjelm.dk tilbyder vi et stort og spændende udvalg af forskellige varianter af Moventor-modellen. Du har således mulighed for at vælge imellem velvet black, midnight blue, polar white og smaragdgrøn, og herudover skal det nævnes, at alle modeller kommer til en yderst fordelagtig pris, da du ved køb af en hjelm fra ABUS altid er sikret høj kvalitet, uden at du behøver betale en formue for det.

In-Mold-teknologi og ActiCage – for en bedre køreglæde

ABUS Moventor er udstyret med al den nyeste teknologi, når det kommer til cykeludstyr. Hjelmen er bl.a. udstyret med den nyeste In-Mold-teknologi, som ganske kort forklaret betyder, at hjelmens yderskal er forbundet med EPS, og dette er med til at give en meget mere sikker og robust hjelm, samtidig med at den forbliver let. Ydermere har den underkantsforstærkning, som går ind og beskytter hjelmens nederste kant mod bl.a. slag og ridser, og herudover har den hele 19 luftkanaler, så du på den måde aldrig kommer ud for, at dit hoved bliver overophedet. Endelig skal det nævnes, at ABUS Moventor også er udstyret med ActiCage, der er indbygget forstærkning i hjelmens EPS, som igen giver optimal ventilation samt beskyttelse.

ABUS Moventator er desuden velegnet til ryttere, der har langt hår, og som samler dette i en hestehale, når han eller hun er på farten, da der er masser af plads til en hestehale ved køb af denne model.

Høj kvalitet og sikkerhed til en fordelagtig pris

Det tyske mærke ABUS er især kendte for deres unikke cykelhjelme i yderst høj kvalitet, som desuden har stor fokus på sikkerhed. Alle deres modeller er typisk meget traditionelle og klassiske i deres design, hvorfor du med garanti vil kunne finde en hjelm, der passer netop til dig. Herudover er modellerne produceret ud fra de nyeste teknologier, og du kan desuden både finde hjelme til hverdagsbrug og sportshjelme produceret i samarbejde med professionelle ryttere, såsom ABUS Moventor. Du kan herudover være sikker på, at du får en god komfort, god luftighed samt gode indstillingsmuligheder, når du køber en ABUS-hjelm.

ABUS blev grundlagt helt tilbage i 1924 i Tyskland, og det har således mange år på bagen efterhånden. Mottoet i begyndelsen var ’sikkerhed er afhængig af kvalitet’ og det er bestemt noget, brandet stadig lever efter i dag, hvilket bestemt afspejles i deres udvalg af cykelhjelme. I dag arbejder over 3.000 medarbejdere for ABUS.

Det bør du være opmærksom på i forbindelse med din cykelhjelm

Adskillige forskerbaserede undersøgelser viser, at du mindsker risikoen for at få hjerneskade i forbindelse med et cykeluheld med helt op til 88 procent, så længe du blot husker at bruge din cykelhjem på farten. Herudover kan det også resultere i hele 25% færre dødsfald, og det kan således ikke fremhæves nok, hvor vigtigt det er, at man husker hinanden på hjelmen, inden man går ud ad døren om morgenen. Det er i forbindelse med dette vigtigt, at du naturligvis sørger for, at cykelhjelmen altid er placeret korrekt på dit hoved, da den ellers ikke vil have samme positive effekt. Hjelmen er placeret korrekt, når du kan have to fingre mellem underkanten af hjelmen og din næserod, når stropperne indkredser dine ører, og når du kan have to fingre imellem spændet og din hage, og – endelig – når hjelmen sidder fast på dit hoved, uden at den strammer alt for voldsomt.

Ydermere er det vigtigt, at du sørger for at tjekke din hjelm regelmæssigt for skader, og at du naturligvis investerer i en ny, såfremt den er blevet udsat for hårde slag eller andet, der går ud over dens kvalitet. Herudover bør du altid udskifte din hjelm senest fem år efter produktionsdatoen, og endelig bør du ikke udsætte hjelmen for varme temperaturer over 60 grader, da du i så fald kan ende med at ødelægge den.

Gode råd – sådan vælger du den helt rigtige hjelm

 
Det er bestemt ikke underordnet, hvilken slags cykelhjelm man ender med at købe, da kvaliteten spiller en stor rolle, ift. hvor godt hjelmen beskytter dit kranie mod eksempelvis hjerneskader i forbindelse med et styrt. Når du skal vælge den rette hjelm, bør du således først og fremmest være særligt opmærksom på hjelmens standard – her bør du tjekke, om den eksempelvis er godkendt efter EU-standard. Ydermere skal du altid sikre, at hjelmen har gode og store ventilationshuller, så varmen ikke ophober sig under hjelmen, da det er noget, der går ud over køreglæden. Herudover skal der også være flere indstillingsmuligheder, så du har mulighed for at justere hjelmen, så den passer til lige netop dit behov. For sidder hjelmen ikke godt på dit hoved, vil du med garanti ikke få den brugt, og det er således vigtigt, at den enten har en optimal pasform, eller at den har mange muligheder ift. indstillingen. Såfremt du skulle have nogle spørgsmål angående dette, kan du altid vælge at tage kontakt til os her hos Ecykelhjelm.dk.