Cykelhåndtag

Cykelhåndtag

Er dine cykelhåndtag slidte og kedelige at bruge, kan du hos eCykelhjelm.dk finde et stort udvalg af cykelhåndtag i en super god kvalitet!

Fra Bike Attitude har vi b.la. de bedste håndtag hvad enten du ønsker et enkelt rundt håndtag eller et håndtag med gel indlæg og bredt greb.

Tag et kig - vi har håndtag til både børne- og voksen cykler i glade eller neutrale farver.

Vi tænker på børnene

Håndtagene på børnecykler kan om noget blive slidte og klistrede, så selvfølgelig har vi også håndtag til børnecykler der er nemme at udskifte. Det er altid vigtigt at børnene har et god greb om styret nårde slingrer lidt eller har fart på cyklen.

Håndtag til cykler med dreje gear

Har du en cykel med dreje gear skal du vælge håndtag med forskellige længder så der er plads til dreje gearet. Der er ikke plads til et langt håndtag hvor der er dreje gear.

Når du kører mountainbike

Supacaz til MTB er blandt de mest kendte og foretrukne håndtag hos mountainbike kørere.

Når du har fart på cyklen i det ujævne terræn er det virkelig vigtigt at du har et fast og solidt greb på cykelstyret. Supacaz håndtagene er med anti slip gummi så hænderne ikke glider mens du cykler. 

For at være helt sikker på at håndtagene sidder 100% fast bliver de skruet fast.

Et godt greb om cykelstyret

For at føle sig tryg på cykelturen er det vigtigt at have et håndtag der ligger godt og solidt i hånden. Du ved selv bedst om du er til de runde håndtag eller foretrækker en der er lidt flad i formen. 

De fleste foretrækker et blødt håndtag og med en gel polstring er du altid sikker på at håndtaget føles godt i hånden. 

Et håndtag med et bredt design giver en større hvileflade til hånden når du cykler. Mange håndtag har desuden små mønstre og fordybninger der er også er med til at give et fast greb om styret.

Når du kigger på vores hjemmeside vil hurtigt finde lige det håndtag der passer til dig og din cykel.