Refleksveste

Hos eCykelhjelm.dk kan man købe de sødeste gule refleksveste til børn. Vestene har 2 brede refleksstriber, har velcrolukning og elastik stropper så de nemt kan gå over hovedet før de lukkes med velcro stropperne. Som en ekstra detalje har vestene en påtrykt super glad smiley så bare på med vesten og øg sikkerheden.

Som voksen er det også nødvendigt at gøre en indsats for at blive set når vi cykler eller er ude på en skøn gåtur. Vi har hos eCykelhjelm.dk flere smarte refleksveste at vælge mellem. Du kan vælge den helt traditionelle gule refleksvest med velcrolukning, elastikstropper og 2 brede refleksstriber.

Synes du ikke den slags refleksveste lige er dig, kan vi anbefale en refleksvest med lynlås og brede refleksstriber. Disse veste fås hos eCykelhjelm.dk i gul og orange. Refleksvestene med lynlås er vandtætte og har en baglomme med velcrolukning.

Er det heller ikke den slags vest du søger har vi anbefale en lille smart vest der ligner et par seler man lige tager over hovedet og spænder fast med velcrobånd i siderne. Også på disse veste sidder der refleksstriber.
De refleksveste du køber hos e.Cykelhjelm.dk er naturligvis alle EN 1150 + EN 340 godkendte og kan ses på lang afstand.