Cykelsadler

Cykelsadler

Stort udvalg af gode cykelsadler til hele familien. Find sadler med gel, sadler til børn, samt sadler til både mænd og kvinder. Du vil også kunne finde cykelsadler til landevejskørsel, cykelsadler til MTB kørsel, samt gode og komfortable sadler til city kørsel.

Når du skal ud og købe en cykel vælger du selvfølgelig den størrelse og model der passer til de behov og krav du har.

Det er lige så vigtigt at du vælger en cykelsadel der passer til dig og dine behov, en sadel der passer til formålet. 

Hvis du for eksempel kører på en citycykel og gerne vil sidde blødt i sadlen er det ikke en sadel til mountainbike og race du skal vælge.

Vælger du derimod en MTB cykel vil du uden tvivl fortryde hvis du køber en city sadel.

Hos eCykelhjelm.dk har vi et stort udvalg af cykelsadler til både city cykler, landevejscykler, MTB- racer cykler herrecykler, damecykler og børnecykler. Her kan du altid finde den cykelsadel du ønsker dig, uanset om du er til en bred eller smal model, den moderne stil, retro, farverig eller ensfarvet.

Cykelsadler til city kørsel 

Til en citycykel der bruges til- fra arbejde eller bare til indkøb og fornøjelse vil et godt valg være en lidt bred og blød cykelsadel.

En blød og komfortabel cykelsadel kan blandt andet komme fra Bike Attitude der er kendt for kun at fabrikere cykelsadler i meget høj kvalitet og med super god komfort. 

Mange Bike Attitude sadler er med gel-polstring hvilket giver den ultimative siddekomfort på cykelturen. 

Her er der mulighed for vælge en unisex cykelsadel eller en model der er designet specielt til kvinder eller mænd.

Det kan være hårdt for bagen at sidde i en cykelsadel i lang tid, derfor har Bike Attitude lavet rigtig mange modeller med fordybninger midt i sadlen for at aflaste halebenet. Den gode polstring og udformning af deres cykelsadler giver tilsammen en fantastisk god støtte og aflastning til ryg, lænd og haleben og giver en god blodcirkulation. 

Skal du ud på en længere tur kan du for eksempel vælge en cykelsadel der også er med åbning for øget støtte og aflastning.

Både San Marco og Brooks er også kendt for at fabrikere cykelsadler i samme høje kvalitet og med den samme gode komfort så disse mærker findes naturligvis også hos eCykelhjelm.dk.

Husk altid at lytte til kroppens signaler når du vælger cykelsadel, det giver dig den bedste oplevelse hver gang du sætter dig i sadlen.

Sportssadler

En MTB cykel, racercykel eller cykel til landevejskørsel kræver naturligvis en helt anden form for cykelsadel. 

Også hvad angår sportssadler er Bike Attitude, Brooks og San Marco kendt for at levere cykelsadler i højeste kvalitet og med god siddekomfort. Desuden er sport sadlerne med meget lav vægt.

For at opnå den bedste siddekomfort i en let sadel med mindst mulig modstand, foreslår vi en smal, lang cykelsadel med en god polstring. Også her kan du vælge en sadel med den populære gel polstring.

En sadel med gel polstring giver en fantastisk god siddekomfort. Langt de fleste sportssadler er med fordybning midt i sadlen for ekstra god beskyttelse og aflastning for kroppen når det skal gå stærkt. Du kan også vælge en sports cykelsadel med åbning i midten for at give endnu bedre beskyttelse og aflastning.

Føler du dig generet under cykelturen fordi lår og sadel ikke kan arbejde sammen, vil du få stor glæde af en sadel med fleksible sider, derved undgår du fornemmelsen af at sadlen “bider” inderlåret.

San Marco er kommet med en sportssadel i ægte læder, et rigtigt hit blandt mange sportsfolk da den har en super god siddekomfort, i et smart design og samtidigt lidt retro look.

Der findes naturligvis sportssadler til både mænd og kvinder, men man kan også vælge en unisx model. 

Vigtigst er det at man finder lige præcis den cykelsadel der passer allerbedst til den enkelte rytter, der er stor forskel på hvilke krav og behov den enkelte har til en sadel.

Hos eCykelhjelm.dk har vi et stort udvalg af sportssadler der anvendes af både amatørryttere og ryttere på højt plan.

Cykelsadler til børn

Hos eCykelhjelm.dk har vi naturligvis også tænkt på børnene. Her har vi også kun de bedste og mest kendte cykelsadler på lager.

Cykelsadlerne er alle i høj kvalitet og med en god polstring så dit barn sidder bedst mulig på cykelturen. 

Den populære gel polstring giver et dejligt blødt sæde med ekstra god siddekomfort.

Lad dit barn vælge en sadel med flotte farver, en ensfarvet eller en sportsmodel, men vigtigst er det at du hjælper dit barn med at vælge en cykelsadel der er alders tilsvarende og giver en rigtig god siddekomfort, det giver dit barn den bedste oplevelse hver gang der skal cykles.