Sort cykelhjelm

Klassisk sort. Sort frakke, sorte støvler, sort paraply og sort hue. Mange mennesker har sort som deres yndlingsfarve, når de skal klæde sig på, for sort er den mest klassiske beklædningsfarve, der overhovedet er. Det samme gælder for valget af cykelhjelm, hvor mange derfor helst køber en sort cykelhjelm, der passer til deres øvrige påklædning og tilbehør til udendørs brug.

En sort cykelhjelm er klassisk

Derfor er den sorte cykelhjelm evigt populær blandt danskere gennem mange år, og der er ikke noget der tyder på, at det nogensinde vil forandre sig. I de seneste år er der kommet mange flere smarte og vovede design, end i cykelhjelmens barndom, men den klassiske sorte hjelm er aldrig gået af mode. Men der er alligevel sket noget i designet, selvom den stadig er sort. Nu kan du nemlig også købe sort i et skinnende olieskins look, og det gælder især på de mere og mere populære skaterhjelme. Her kan du også i stedet vælge den matte sorte, som også er en yderst populær model, da den ser både lækker og moderne ud.

Hvis du synes, at en sort cykelhjelm er for mørk i trafikken om aftenen eller tidlig om morgenen, så kan du eventuelt sætte ekstra refleksmærker på hjelmen, så du føler dig mere sikker på at blive set af bilisterne. Du behøver ikke være en kedelig starut med en sort cykelhjelm på hovedet. Hvis du bruger det sorte i din påklædning, så kan du roligt skeje lidt ud med andre farver, du bærer. På den måde er sort jo en taknemmelig farve, for den komplimenterer og fremhæver hele din øvrige garderobe.