Sadeltasker

Sadeltasker

I denne kategori finder du gode sadeltasker i fantastisk kvalitet.

Du vil kunne finde sadeltasker fra kendte mærker såsom SKS Germany, det engelske Brooks, samt favoritten Topeak. Find sadeltasker i forskellige størrelser, forskellige slags former, samt forskelligt materiale i udvalget nedenfor.
Når du drøner afsted på din cykel er det ikke lige nemt at vide hvor man skal opbevare sine ting. Det er her en sadeltaske kan være ret så handy.

En sadeltaske er nemlig en dejlig nem løsning der gør at du altid har dine ting indenfor rækkevidde. Der er mange der vælger at bruge sin sadeltaske som et lille ‘help-kit’ der vil kunne hjælpe dig hvis du skulle være uheldig at punkterer under kørsel. I de fleste sadeltasker er der nemlig plads til et par lapper, lim, sandpapir og et sæt dækjern.

Det er en rigtig god ide at være godt forberedt når du skal på cykeltur, også selvom du kun har planer om at skulle ud på en kort tur. Selv på korte ture kan ske uheld og så er det rart at have alt du behøver lige ved hånden.

Valg af cykeltaske

Skal du ud og køre på din MTB eller din racercykel er det især godt at være forberedt på en punktering. Her vil du få stor glæde af en sadeltaske hvor du kan opbevare en ekstra slange og værktøj, så du på stedet kan klare problemet og hurtigt komme videre.

Skal du ud på en hyggetur og gerne vil opbevare for eksempel din mobiltelefon, tegnebog, nøgler eller andre private ejendele sikkert, er en sadeltaske en rigtig god løsning.

Kort sagt, en sadeltaske vil du altid have stor glæde af.

Sadeltasker af god kvalitet

En sadeltaske består af et godt polstret og støvafvisende stof så dine ting ligger godt, tørt og sikkert i tasken.

Det stof sadeltaskerne i vores sortiment er fremstillet af slidstærkt og vandtæt materiale, hvilket gør at sadeltaskerne har en længere levetid og er nemme at holde rene og pæne.

De fleste sadeltasker er lavet med en eller flere lynlåse eller velcrolukning.

Nemme at montere

Det skal være nemt at kunne på- og afmontere din sadeltaske. Langt de fleste sadeltasker er fremstillet med det smarte KLICCKfix system, der gør det nemt at klikke taskerne af og på. Klicksystemet gør også at sadeltaskerne sidder godt og stabilt under din sadel under kørsel.

Hos eCykelhjelm har vi gjort os ekstra umage med at udvælge de bedste sadeltasker, så du kan være sikker på at finde en sadeltaske i god kvalitet.

Fordelen ved en saddeltaske er at den ikke fylder særlig meget og du har en god og sikker opbevaring til de vigtigste ting på cykelturen.