MET Corso

MET Corso

Innovativitet er en af MET's spidskompetencer, så derfor kommer det ikke som en overraskelse at de med MET Corso har formået at forene 'mode til dit hovede' med god sikkerhed. Corso er en smart urban-cykelhjelm, der med intet mindre end to skygger og flotte farver, giver dig rig mulighed for at personliggøre din stil. Hjelmen har derudover LED-lys i nakken, samt indbyggede reflekser der gør dine medtrafikanter opmærksom på hvor du befinder dig i trafikken. En rigtig lækker her-kommer-jeg cykelhjelm der vil få folk til at dreje hovedet fordi de simpelthen ikke kan lade hver! 

MET Corso - En pæn cykelhjelm

MET har for længst opfanget at den urbane cyklist ikke kun ønsker sig en cykelhjelm der er sikker, let og med god udluftning. For hverdags-cyklisten spiller cykelhjelmens udseende også stor rolle. Cykelhjelmen skal altså ikke kun kunne redde liv - den skal også kunne matche hele ens outfit.

Udfordringer som denne er en smal sag for MET. De har nemlig mange års erfaring med at designe hjelme til kræsne cyklister, og har derfor stor erfaring med især smarte hverdags hjelme, samt hjelme til konkurrence brug.  

Let’s face it! Vi vil jo gerne se godt ud når vi kommer cyklende til skole, arbejde eller en date i byen.

Corso hjelmen fra MET er løsningen

MET Corso hjelmen kommer som sendt fra himlen. Med sit elegante, afslappede ydre, samt aerodynamiske behagelige indre, er corso smeltet sammen til en helhed der uden tvivl falder i de flestes smag.

Corso modellen er så klædelig at man helt glemmer at det er en cykelhjelm. Det aftagelige, bløde visir understreger at her er hjelmen der på alle måder er yderst klædelig. Med hjelmen får du yderligere en skygge der er lavet i hårdt plast materiale, så du på den måde selv kan vælge hvilken skygge du ønsker at benytte.

Den rebelske cykelhjelm

Det er vist allerede begyndt at gå op for dig at MET Corso bestemt ikke en cykelhjelm man sætter i bås med klassiske cykelhjelme.

Med de mange lufthuller undgår du en indelukket fornemmelse og du kan derfor være sikker på at ankomme til din destination uden svedig pande.

Corso cykelhjelm bliver fremstillet i mange forskellige matte farver, hvilket giver dig mulighed for at personliggøre din stil. Er du mon til den matte blå Corso, den matte gule Corso, den matte hvide Corso, den matte røde Corso, eller den matte sorte Corso, så tøv ikke, din nye yndlings cykelhjelm er indenfor rækkevidde.

Corso har LED lys i nakken

De seneste år har cykelhjelms producenterne fået øjnene op for at synlighed også spiller en afgørende rolle hvis man vil skabe gode trafiksikre cykelhjelme. LED baglygter giver de bagvedkørende trafikanter mulighed for at se dig på længere afstand, hvilket er et helt klart plus.

Ved skabelsen af MET Corso cykelhjelmen har netop synlighed været et altafgørende krav. For med en rød LED-baglygte, samt tre stk. reflekser, er MET Corso en hjelm der virkelig understreger din tilstedeværelse i trafikken. Hjelmens reflekser er ikke “bare” klistret på. Reflekserne er tænkt ind i designet og er derfor en integreret del af hjelmen, hvilket er helt fantastisk.

Cykelhjelmen du kan tage på i farten

Met Corso sidder tilpas tæt til hovedet og det giver den et mere hatte lignende look man ikke kan andet end at elske. Hatte er jo nemme at tage på, derfor har man også en vis forventning til at Met Corso også er det - hvilket den heldigvis er!

Hjelmen er nemlig nem at åbne og lukke, hvilket er utrolig vigtigt hvis man har lidt travlt om morgenen.

Med klikspænde og en behagelig hagepude, kan du hurtigt lukke hjelmen uden at være bange for diverse klemmeskader.

Skulle cykelhjelmen sidde skævt, kan du efterjustere hjelmen ved hjælp af hjelmens bløde stropper.

Den generelle justering sker via cykelhjelmens smarte Safe-T E-Mid spænde der er placeret i nakken. Med spændet kan du uden problemer skrue dig frem til en behagelig indstilling, så du på den måde kan få hjelmen til at sidde lige som du ønsker.

Sådan er Met Corso fremstillet

Hvis man kigger på hvordan Met Corso hjelmen helt grundlæggende er opbygget, opdager man lynhurtigt at der her er tale om en hjelm der virkelig kan gøre en forskel hvis uheldet skulle være ude.

Corso’s ydreskal er fremstillet med inmold konstruktion, hvilket betyder at den ydre, samt indre skal varsomt er smeltet sammen. Den indre del er derudover skabt med stødabsorberende polystyren, der effektivt modarbejder de slag der nu måtte komme hvis du skulle falde af cyklen.

Polstringen i hjelmen er lavet af allergivenligt materiale, der varsomt kan vasket i hånden uden problemer.

Hos eCykelhjelm.dk finder du de forskellige MET Corso hjelme i to forskellige størrelser. Størrelse Medium: 56-58 cm, samt størrelse Large: 58-62 cm

Hvis du har fået blod på tanden og ønsker mere info om MET Corso kan du se mere i introduktionsvideoen nedenfor.