Nutcase cykelhjelme på tilbud og udsalg

Vi har aldrig decideret udsalg på Nutcase hjelme, men alle modellerne sælger vi fast til en billigere pris end i butikkerne. Vores priser er typisk 10-50 kr. lavere end i butikkerne, og så giver vi gratis fragt, så det er altså oplagt at købe din hjelm online hos os. Vi har også fuldt sortiment i Nutcase hvilket butikkerne ikke har - og du kan se alle modellerne på denne side.

Nutcase-cykelhjelmene kommer i fire forskellige størrelser. De har en lille børnekollektion til de mindste børn (48-52 cm), med nogle få modeller. Og så har de en stor voksenkollektion hvor alle modellerne fås i både Small (52-56 cm) og Medium (56-60 cm). Derudover er der nogle få af hjelmene der også fås i Large (60-64 cm).

Nutcase er kendt for at lave nogle af markedets bedste cykelhjelme, men de er også en lille smule dyrere end nogle af de andre mærker. Derfor ser vi mange der søger på internettet efter at gøre et kup - og det er bestemt også muligt, hvis du leder på det rigtige tidspunkt.

Nutcase cykelhjelm tilbud og udsalg

Vi kan desværre ikke sige noget fast om hvornår vi har Nutcase udsalg her i webshoppen - typisk er det dog efter højsæsonen for cykelhjelme er slut, hvis vi overhovedet har det. Nutcases hjelme er meget eftertragtede, og de bliver købt lynhurtigt købt når vi har dem her på siden. Nogle gange kører vi dog nogle Nutcase cykelhjelm tilbud som vi fx sender ud til vores nyhedsbrevsmodtagere, og i de mere stille perioder som fx januar og februar holder vi nogle gange udsalg på Nutcase modeller som vi ikke planlægger at føre i den kommende sæson.

Nutcase tilbud? Jo, det sker da!

Nutcase er navnet på en af de mest hypede cykelhjelme på markederne over hele verden. Det er der mange grunde til, for med et kreativt design på en cykelhjelm, en super komfort, der samtidig passer på cyklisten i trafikken, er manuskriptet allerede skrevet på forhånd. Der findes en Nutcase til dig, uanset om du cykler, står på skateboard eller skateboard, kører på motorcykel eller scooter, løber på ski eller farer rundt på vandet som windsurfer, så viser du med en Nutcase cykelhjelm på hovedet et statement til omverdenen, hvilken personlighed, der er under hjelmen.

Med det så forskellige men alligevel karakteristiske design i fantastiske farver og mønstre på hovedet, er du sikret opmærksomhed fra dine omgivelser. Filosofien bag cykelhjelmen er, at det skal være sjovt, samtidig med at det skal være cool, sikkert og stilfuldt. Kort sagt er det endelig blevet smart at have en cykelhjelm på hovedet.

Derfor er det heller ikke hver dag, at du finder Nutcase cykelhjelm tilbud eller ligefrem Nutcase udsalg! Men det gør det blot endnu mere interessant at holde øje med netop det, for det sker jo ind imellem, at du kan købe en Nutcase cykelhjelm til en særlig pris. Hvem holder ikke at gøre et scoop, når der er udsalg og gå på tilbudsjagt blandt mærkevarer. Og at finde et Nutcase cykelhjelm tilbud er ikke det ringeste, man kan ramme på sådan en jagt, uanset om det er på nettet eller i den virkelige verden.

Det er altid værd at holde øje med et Nutcase udsalg 

Siden den første Nutcase cykelhjelm blev skabt i en garage i staten Oregon i USA er successen bare vokset og vokset. Og det forstår man faktisk godt, når man ser på det imponerende udvalg inden for cykel- og skaterhjelme, der er født ud fra en filosofi om, at man har lov til at være et individ i en verden, som skriger på individualitet, selvstændighed og stilfuld frihed.  

Med en Nutcase cykelhjelm er du klædt personligt på til en sikker på arbejde, til fritid eller aktivitet, skole og uddannelse. Du er klædt på med karisma, og du er klædt på med stil og personlighed, som ingen andre mærker på markedet bare kommer i nærheden af. Med et Nutcase tilbud kan du kigge efter nogle af de mange pangfarver og mønstre, der findes i det imponerende udvalg: Vælg blandt andet mellem disse inden for cykelsport og skateboard: Regnbue, firkløver, lyserød gepard eller flyverhjelm. Inden for vandsport: Kystvagt, vandmelon, hajangreb eller klippestykke.

Til snesportsentusiasterne finder du Captain America, hollandsk orange, Stumptown Woddy eller Whitedana. Mortorcykelhjelme: Union Jack, Americana, salt, peber eller gammeldags racerhjelm! Det er altså bare et mindre udvalg af de Nutcase hjelme, du kan være heldig at finde på udsalg eller på Nutcase tilbud. Go for it!