Orange cykelhjelm

Der er farver, der passer bedre til sportslige aktiviteter end andre. Sådan er det bare. Eller er det? For selvom orange ikke er den mest benyttede i de tusinder af forskellige sportsgrene, er det en farve, der kan være særdeles nyttig i andre henseender – som for eksempel helt almindelig cykling til og fra arbejde, skole eller uddannelse.

I trafikken er en orange cykelhjelm sikkerhedens farve

Den orange cykelhjelm er nemlig en nyttig hjælper i den fortravlede trafik, hvor bilister, cyklister og fodgængere kæmper om hinandens opmærksomhed i mylderet. Her er orange en stor hjælp til at få den opmærksomhed, der i sidste ende kan være med til at forhindre uheld og ulykker, for du bliver meget nemt set med den orange hjelm på hovedet – også i stærkt solskin, mørke aftener og morgener og på regnvejrsdage, hvor medtrafikanternes udsyn ikke er det bedste.

Orange er uofficielt en sikkerhedsfarve, som bruges mange steder i trafikken, hvor man tager de størst mulige sikkerhedsforanstaltninger. Det er for eksempel vejarbejdere, skolepatruljer, lufthavnspersonale og så videre.  Men bare rolig – du kommer ikke til at ligne en vejarbejder med en orange cykelhjelm. Orange er en kæk og smart farve, der blot gør opmærksom på dig i trafikken.