Abus Aven-U

Hjelmens udformning

Hjelmens form er altafgørende for dens funktion som skaterhjelm, noget der er taget højde for, da man sikrer sig, at skateren altid har frit udsyn. Hjelmen går ikke for langt ned i panden, og skateren mærker dermed ikke nogen begrænsning, når han eller hun skal orientere sig på banen. Har man lyst til at udnytte at hjelmen foran ikke giver skygge, er der plads til en kasket under hjelmen.

Hjelmen er udformet på en måde, der gør, at skateren har den optimale feeling med hjelmen, og skateren opnår dermed en følelse af en vægtløs hjelm, som sidder tæt til hovedet. Hjelmen vejer også kun 278 gram, og det er virkelig en fjerlet hjelm, der ikke giver anledning til hindringer på nogen måde.

 

Hjelmen kan tilpasses det enkelte hoved med en skruemekanisme bagerst på hjelmen, som kan være afgørende for at forhindre at hjelmen ikke hopper op, når skateren gør det.

Sikker hjelm, sikker skater

Hjelmen opfylder alle de danske krav, der måtte være for en hjelm og sikrer dermed skateren på bedst mulig måde. Særligt når det gælder en sport, hvor udøveren er udsat for spring og fald i et beton- og stålmiljø, er det ekstra vigtigt, at man har taget de mulige forholdsregler for at opnå den bedste beskyttelse og dermed undgå varige skader, – de midlertidige er som regel svære at undgå.

Når man har muligheden for at vælge en hjelm, der er specifikt udformet og udtænkt i forhold til en sportsgren, er man sikker på, at man får en hjelm, der lever op til de helt specifikke krav, man ville kunne opstille. Derfor er der også tænkt nøje på, hvordan man sikrer hjelmen og dermed skateren optimalt. 

Abus – hjernen bag

Abus, der er den tyske producent, der står bag hjelmen til skateren, er specialiserede i sikkerhed af højeste kvalitet. Abus som producent sørger for at tilpasse deres udstyr til brugeren og de danske krav, og resultatet er sikkerhedsudstyr i højeste klasse.  

De stilistiske træk

Skaterhjelmen, som i sin udformning minder om hjelme, der bruges i ishockey, fås blandt andet i en grøn amerikansk college-inspireret farve, som leder tankerne hen på baseball og hold-ånden.

Har man ikke lyst til farve på sin hjelm, fås Aven-U modellen også i en mat sort, der komplimenterer de ofte sorte knæ- og håndledsbeskyttere, som skateren bærer.

Hjelmen er udstyret med vigtige ventilationshuller, der er altafgørende for den nødvendige nedkøling, som man har brug for, når man er aktiv.

Aven-U er en letvægts hjelm i en klasse for sig selv

Abus Aven-U er en spændende skaterhjelm der henvender sig til både unge og voksne. I alle givende aktiviteter hvor en hjelm er nødvendigt, er Aven-u det klart fortrukne valg. Med sin lette vægt, komfortable pasform og spændende design, er Aven-U attraktiv i mere end én forstand. 

Skal du ud og kører på BMX, rulleskøjter eller stå på skateboard, så tag Aven-u med som din helt særlige ven på turen. 

Aven-U fås i intervallerne; 52-58 (M), 58-63 (L)