Giro Scamp

Giro Scamp Cykelhjelm

Giro Scamp er en super flot hjelm som er fremstillet i de lækreste materialer og farver. Du vælger selv, måske i samråd med dit barn, om cykelhjelmen skal være i en neutral farve, skrigende pink eller med motiver. Kort sagt kan dit barn her få en cykelhjelm alle børn vil elske at eje og vigtigst af alt også vil bruge.

Giro Scamp er ikke bare smart men også så let at barnet knapt mærker at hjelmen sidder på hovedet. Vi garanterer at du får en cykelhjelm der har den samme komfort og sikkerhed som en cykelhjelm til voksne.

Cykelhjelmens inder- og yderside er svejset sammen, hvilket giver er let og mere modstandsdygtig hjelm.

Giro Scamp cykelhjelm fås til både børn og juniorer i størrelserne 46 - 56 cm.

SCAMP - En cykelhjelm med vigtige egenskaber

Du kan trygt vælge en Giro Scamp cykelhjelm til dit barn da denne model, som alle vores andre cykelhjelme, er CE godkendt. Giro Scamp cykelhjelme er fremstillet i et let og luftigt materiale og udstyret med lufthuller som er dækket af et tyndt net. Nettet har den fordel at dit
barn ikke bliver angrebet af insekter eller hvad vinden måtte hvirvle rundt i luften.

En cykelhjelm hvor der kun er tænkt på hvordan man sikrer barnet bedst og samtidig tænkt på udseende og lethed så man skaber en
hjelm barnet gerne vil bruge såvel på cykel som i leg.

Giro Scamp cykelhjelm har en utrolig god pasform og er let at indstille så cykelhjelmen passer til dit barns hoved. Cykelhjelmen indstilles blot med et spænde i nakken, og ved hjelmens hagerem og stropper. Altså, selvom du er udstyret med ti tommelfingre, lover vi, at du uden problemer kan hjælpe dit barn med at indstille cykelhjelmen så den sidder helt rigtigt:-) Du skal dog være opmærksom på at hjelmen skal efterjusteres med jævne mellemrum. Har du en lille prinsesse som elsker at gå med hestehale er denne model velegnet hertil:-)

Skal du have dit barn til sidde i en cykelstol bag på din cykel, vil denne model være et godt valg. Cykelhjelmen der er rund i nakken generer ikke dit barn når hovedet hviler mod stolens ryglæn. Det hænder jo at de små poder bliver trætte og lukker øjnene og så er det vigtigt at barnet sidder så hovedet hviler godt mod ryglænet.

Børnehjelm med Mips - Ny sikkerhed

Som noget nyt kan du nu få en Giro Scamp cykelhjelm med MIPS.

MIPS er en ekstra sikkerhed som er indbygget i cykelhjelmen. Den inderste del af hjelmen sidder fast på barnets hoved, mens den yderste del roterer efter de bevægelser dit barn gør ved evt fald eller styrt. Med MIPS undgår dit barn at slå hovedet hårdt ned i f. eks asfalten ved fald/styrt, da den yderste del af cykelhjelmen afværger det direkte slag.

Det kan man da kalde en virkelig god forbedring af cykelhjelme;-)

Scamp - flere muligheder

Rigtig mange børn elsker, heldigvis, at boltre sig ude i den friske luft, og det er blevet et stort hit med en rask tur på rulleskøjter, løbehjul eller løbecykel. En både god og sjov måde at røre sig på, men som så meget andet, er denne form for sport/leg forbundet med en vis risiko. Det går ofte stærkt og ingen slipper helt uden lidt asfalt eksem, så her er en cykelhjelm en vigtig del af “legen”. Vil man være sikker på at barnet lader hjelmen sidde hvor den hører hjemme, er denne lette og luftige Scamp cykelhjelm et rigtigt godt valg. Hjelmen vil hverken føles tung, klodset eller for varmt når barnet suser afsted.

Bliv synlig i trafikken

Selvfølgelig giver man sit barn en cykelhjelm på når det skal ud i trafikken. Man sikrer sit guld så godt man kan, derfor er det også rart at vide, at med denne Giro Scamp cykelhjelm bliver dit barn ekstra synlig i trafikken. De lækre og stærke farver på hjelmen er lette at få øje på, og hvorfor ikke gøre det lettere for andre trafikanter at passe på de mindste i trafikken.

Husk altid at være et godt forbillede for dit barn, også i trafikken. Hvis et barn ser sine forældre bruge cykelhjelm hver gang der skal cykles øges barnets lyst til selv at bære cykelhjelm :-D

Vedligeholdelse af Giro Scamp

En Giro Scamp cykelhjelm er let at rengøre, en våd klud er alt der kræves.

Hvis uheldet har været ude og cykelhjelmen har været udsat for et hårdt slag, så husk ALTID at udskifte hjelmen. Selvom den ikke ser ud til at have fået en skade, kan der være f.eks en lille revne i hjelmen som man ikke lige ser med det blotte øje.

En cykelhjelm der har fået en skade giver bare ingen form for sikkerhed, så er du i tvivl, er det helt sikkert en god ide at udskifte hjelmen :)