Ringeklokker

Ringeklokker - det kimer nu på cykelstierne

Lad klokkerne kime på cykelstien, for det gælder både din og din medtrafikants sikkerhed. Hos eCykelhjelm.dk finder du alt fra klassiske ringeklokker til nye innovative klokker. Når vi kører bil bruger vi flittigt hornet hvis der skulle opstå situationer i trafikken, hvor vi ønsker at gøre opmærksom på vores tilstedeværelse. Det mange glemmer er, at det er mindst ligeså vigtigt at kunne gøre på cykelstien, så man kan gøre andre cykellister opmærksom på at man kommer kørende, så de kan trække ind til siden, når du f.eks. gerne vil overhale. 

Ringeklokker har eksisteret i mange år og har været en standart ting, som de fleste cykellister har ønsket at få med ved køb af ny cykel. Men med tiden er det dog de færreste der har ringeklokker og der kan derfor opstå langt flere situationer hvor man kan komme galt af sted fordi ingen kan høre at man kommer kørende.

Cykelklokker - det behøver ikke være så kedeligt

Hos eCykelhjelm.dk, gør vi meget ud af at have et bredt udvalg af ringeklokker, der passer til en hver smag. Kan du lide klassiske retro ringeklokker, cykelklokker med sjove motiver eller farverige ringeklokker med unikke pangfarver? er det bestemt noget du finder i denne kategori. 

Nutcase ringeklokker - når det skal matche

Nutcase har mange års erfaring med at skabe solide, personlige og sikre hjelme. Nu har de taget skridtet videre og har skabt cykelklokker, med selvsamme design som mange af deres cykelhjelme har. Nutcase har tænkt ud af boksen og med det matchende design, har de gjort det muligt for dig at mixe og matche din cykelhjelm med de flotte ringeklokker. På den måde bliver der skabt helt look, frem for at man BARE kører rundt med en kedelig ringeklokke.