Foldelås

Foldelås

Foldelåse har endelig fundet vejen frem til eCykelhjelm.dk og er netop blevet en del af vores sortiment. I denne kategori vil du kunne finde et skønt udvalg af fleksible foldelåse med holdere. En ny og innovativ måde at låse din cykel på! Find foldelåse fra Abus, samt foldelåse fra Trelock.

Find din nye foldelås hos eCykelhjelm.dk

Vi har fundet de bedste foldelåse i flere forskellige farver, så du har mulighed for at vælge en foldelås der kan matche din cykel, cykeltøj eller cykelhjelm.

Hvad er en foldelås?

Det er ikke mange der ved hvad en foldelås er og hvordan den virker. Foldelåse til cykler er et forholdsvis nyt tiltag og er generelt blevet taget godt imod af de fleste cyklister.

En foldelås er som navnet lyder, en lås der kan foldes sammen. Når låsen er foldet sammen fylder den ikke særlig meget og den er nem at have med på farten.

De fleste foldelåse kommer i dag med et smart hylster som sættes på selve cykelstellet. Hylsteret har en smart lukning der gør at du ikke taber din lås under kørsel.

Når du så skal have låst din cykel, tager du foldelåsen ud af hylsteret/holderen og låser hurtigt og effektivt din cykel fast til enten en lygtepæl, træ eller andet.

Man forstår så ganske udmærket hvorfor flere ønsker at benytte lige netop denne mulighed. Foldelåse er praktiske og nemme at bruge.

Foldelåse er et sikkert valg.

“Men er de sikre nok de foldelåse” - ja det er det i den grad! Det virker næsten for godt være sandt. Men det er sandt. Foldelåse er utrolig sikre og er fremstillet af stærkt materiale der gør at foldelåsene er utrolig sikker.

Forsikringsgodkendt foldelås

Trelock har fået godkendt to af deres foldelåse og netop de to foldelåse, kan du finde i vores sortiment. Det kan bestemt godt betale sig at anskaffe sig en godkendt cykellås, da man aldrig ved hvor kreative cykeltyve kan blive.

Med Trelock foldelåse (de der er godkendte) får du et låsebevis så du kan bevise at din cykellås er godkendt.

Vi er stor fan af foldelåse og du vil i denne kategori kunne finde et bredt udvalg af foldelåse fra Abus, samt foldelåse fra Trelock.