Løbecykel

Løbecykel - Find jeres nye løbecykel her

Lige meget om budgettet ligger til at investere i det nyeste nye, eller man blot har brug for en funktionel løbecykel uden det helt vilde design, så kan du finde det hele her hos eCykelhjelm.dk. Vi har et bredt sortiment af forskellige løbecykler, sådan at du kan finde den type af løbecykel, der passer bedst til dit barn og til barnets motoriske udvikling. Tag et kig i vores store udvalg og find det, der passer til Jeres behov.

En løbecykel er et super godt redskab til at udfordre et barns motorik samt at styrke deres udvikling. Men hvordan finder man ud af, hvilken type af løbecykel, der fungerer bedst til ens barn, og hvor starter man overhovedet henne? Der findes mange forskellige typer af løbecykler, som passer til forskellige aldre og udviklingstrin. På den måde er det nemt at starte på et nybegynderniveau og gradvist hæve sværhedsgraden på løbecyklen, sådan at barnet kan blive ved med at udvikle sig motorisk og i sidste ende være helt klar til skiftet over til en almindelig tohjulet cykel med gear, bremser og pedaler.

 

Start godt ud

Børn kan i princippet starte ud med en løbecykel allerede fra de er omkring et år gamle. Dette kommer selvfølgelig fuldstændig an på, hvor langt børnene er rent motorisk, da dette selvfølgelig har en del at sige i forhold til, hvorvidt barnet overhovedet kan benytte cyklen. Et godt sted at starte er med enten en tre- eller firehjulet løbecykel. På disse typer af løbecykler er der ikke en lige så stor sandsynlighed for, at barnet kan vælte, i og med at de fire eller tre hjul er med til at skabe en naturlig balance. Nogle modeller af denne type laves i tungt materiale, men dette er dog ikke en fordel, da det gøre det sværere for børnene at komme fremad på løbecyklen. De fleste kender den traditionelle røde løbecykel fra Winther, men denne type af løbecykel er ikke at foretrække.

 

At starte ud med en løbecykel med mere end blot to hjul er en super god idé, da barnet ikke skal fokusere i lige så høj grad på balancedelen af at cykle, men i stedet kan fokusere på at lære det motoriske aspekt med at koordinere arme og ben, sådan at man kan skubbe cyklen frem og få fart på.

 

Et trin op ad

Når barnet først har lært at administrere en løbecykel med tre eller fire hjul, så kan man lige så langsomt vælge at opgradere til en tohjulet løbecykel. Her er kravet til barnets motorik noget større, idet balancen skal opnås af barnet selv, da der ikke er specielt meget støtte at komme efter i de to hjul. Her vil barnets balance blive udfordret, men man kan nemt gøre det lettere for barnet ved blot at vælge en bestemt form for tohjulet løbecykel.

 

Det smarte valg er at vælge en løbecykel, som har brede dæk. Dækkenes bredde vil være med til at skabe mere balance for barnet end ved smalle dæk. På den måde er sandsynligheden for at vippe og falde ikke lige så let. Derudover kan det være en god idé at investere i en løbecykel, som er lavet af et let materiale. Derved er det nemmere for barnet selv at styre løbecyklen. Med en let løbecykel er det nemt for barnet at opnå en høj fart, da de to hjul gør det nemmere at få fart på cyklen end modellerne med flere hjul.

 

Mere udstyr

Når barnet engang har fået godt styr på motorikken, så kan trinnet op være at tilføje nogle detaljer til løbecyklen, som gør, at den vil minde mere og mere om en almindelig cykel. Hos eCykelhjelm.dk har vi blandt andet en fed limegrøn løbecykel, der er udstyret med en rigtig håndbremse samt ringklokke. Derudover ligner løbecyklen en almindelig cykel, der er lakeret med en god og slidstærk lakering, sådan at den virkelig kan tåle at få nogle slag. Ved at tilføje en håndbremse til cyklen, så forbereder du dit barn på at skulle lære at bremse uden nødvendigvis at skulle sætte fødderne i jorden. Håndbremsen er koblet til løbecyklens baghjul, sådan at opbremsningen ikke opleves som værende alt for hård for barnet.

 

Vælg et fedt design

Løbecykler kan findes i et væld af forskellige farver og designs, sådan at man kan finde noget for enhver smag. Har man sig en lille fartbølle af en dreng, så kan man her hos eCykelhjelm.dk finde en super sej løbecykel, som er udformet som en sej, blå motorcykel. Har man sin helt egen prinsesse derhjemme, så sælger vi også den fineste lyserøde løbecykel, der er designet sådan, at den minder om den klassiske italienske Vespa scooter.

 

Er man mere til de naturlige elementer, så kan en løbecykel også fås med et design af en sød, rød mariehøne. Derudover fører vi også løbecykler, som kommer fra det vilde dyrerige. Vælg en løbecykel med motiv af en farlig tiger, sådan at barnet rigtig kan få fut under fartøjet.