Abus GameChanger

Abus GameCharger

GameChanger er en sportshjelm der tager kampen op mod cykelrytterens største fjende - vinden! Så leder du efter en aerodynamisk cykelhjelm med maksimal ventilation, lav vægt, perfekt komfort er du kommet til det rette sted.

ABUS GameChanger sætter nye standarder inden for cykelsporten 

Det tyske brand ABUS er ganske enkelt en klassiker, når det kommer til cykelhjelmsproducenter, da de har rigtig mange år på bagen efterhånden, og de er bl.a. kendt for deres høje kvalitet og sikkerhed. Ydermere er deres hjelme i særdeleshed kendt for det mere sporty look, som er gået hen og blevet utroligt populært blandt danskerne. En af de nyeste modeller fra ABUS er GameChanger-modellen, der sætter helt nye standarder for, hvad en cykelhjelm bør kunne. Den er udviklet i samarbejde med det professionelle cykelhold Moviestar, der huser flere prominente verdensstjerner, og med denne type hjelm får du med garanti en helt ny oplevelse, når du sidder på din cykel. Det skyldes bl.a. den nye aero-struktur, der giver en helt unik aerodynamik, og der er således tale om en decideret ’gamechanger’ inden for cykelsportsverden.

Du kan her på siden få et samlet overblik over vores udvalg af ABUS GameChanger til en yderst fordelagtig pris her hos eCykelhjelm.dk. Vi tilbyder et bredt sortiment, så du har rig mulighed for at finde lige akkurat den farve eller størrelse, der passer til dig.

ABUS er din garanti for høj kvalitet og sikkerhed

Det særlige ved denne nye model fra ABUS er, at på trods af at den er skabt i tæt samarbejde med professionelle ryttere, er dette langt fra ensbetydende med, at den kun er forbeholdt toperfarne cykelhold, der har de nødvendige midler til at kunne bruge dyre domme på udstyr. ABUS GameChanger fås derfor til en pris, alle med garanti vil kunne få råd til, da ABUS netop ønsker, at alle og enhver vil kunne få råd til høj kvalitet, uden at det behøver at koste en formue.

Herudover er du altid sikret den højeste kvalitet og sikkerhed, når du investerer i en cykelhjelm fra det tyske mærke ABUS, der har næsten 100 års erfaring, når det kommer til sikkerhed på cyklen. En cykelhjelm bør naturligvis være en selvfølge, når man sætter sig på cyklen, i og med at det er blevet bevist i et hav af undersøgelser, at en manglende hjelm kan være årsagen til, at der sker utroligt mange ulykker på de danske veje. ABUS er kendt over hele verden for sine unikke produkter med særlig fokus på sikkerheden, hvorfor du med garanti vil være i gode hænder ved køb af et produkt fra dem.  

Derfor bør du vælge ABUS GameChanger

Der er utroligt mange fordele ved den nye GameChanger-model fra ABUS, såsom den optimale aerodynamik, og herudover er den udstyret med et smart ventilationssystem, der altid giver dig en behagelig hovedtemperatur, mens du er på farten. Ydermere er du sikret den bedste beskyttelse, og herudover er den udstyret med yderst behagelige og vindfaste stropper, da den har specialudviklet vævning. Du har desuden mulighed for at finjustere hjelmen, så den passer lige akkurat til dit hoved, da den har en praktisk drejeknap, der er speciallavet til individuel pasform. Endelig skal det nævnes, at GameChanger har en utrolig lav vægt på blot 260 gram, så du på den måde opnår maksimal komfort, og at den yderligere har en supersmart holder bag på hjelmen, hvor du med fordel kan opbevare dine cykelbriller.

De nyeste teknologier i et flot design 

Når man befinder sig på de danske landeveje eller ude på cykelstierne, ønsker man naturligvis at kunne få allermest fart på, men man er stort set altid forhindret i dette pga. vinden. ABUS GameChanger går ganske enkelt ind og bekæmper vind grundet de særlige ventilationskanaler, der er indbygget i den af bl.a. eksperter, ingeniører og ryttere. Dette er naturligvis en fordel for erfarne cykelryttere, der i konkurrenceløb kæmper om hvert eneste sekund, men herudover er ABUS GameChanger’en bestemt også for amatører, der sætter pris på høj kvalitet.

Det er især det unikke Multi Position Design, der adskiller ABUS GameChanger-modellen fra andre cykelhjelme på markedet, da dette design fuldstændig redefinerer aerodynamikken og sætter helt nye standarder for kommende cykelhjelme. Luftindstrømningen er herudover optimeret og tiltænkt alle de positioner, hovedet typisk befinder sig i under et løb, og du er ydermere sikret den mest behagelige temperatur rundt om dit hoved grundet det smarte Forced Air Cooling Technology.

Sådan vælger du den rette størrelse cykelhjelm
ABUS GameChanger-modellen er desuden udstyret med Multi Shell In-Mold, der giver et helt fantastisk sikkerhedsniveau, mens du befinder dig på din cykel, hvilket vel må siges at være det mest essentielle, når det kommer til cykelhjelme – og det er netop også dette høje niveau inden for sikkerhed, der kendetegner ABUS. Ved køb af et produkt fra ABUS er du således sikret kvalitet og grundighed, og herudover er samtlige produkter skabt ud fra de allernyeste produktionsprocesser – dog til en pris, som alle vil kunne få råd til, og det er netop her, at ABUS adskiller sig fra andre erfarne cykelproducenter på markedet.

Det er desuden vigtigt, at du naturligvis sørger for at købe den model fra GameChanger, der passer til lige akkurat dit hoved, da den ellers ikke vil kunne beskytte dit kranie i helt samme grad. Det er naturligvis muligt at indsætte ekstra indlæg på indersiden af hjelmen, men vi anbefaler helt klart, at du i stedet forsøger at ramme plet ift. størrelsen, så du kan være helt sikker på, at du beskytter dit hoved mest optimalt. En cykelhjelm skal helst sidde vandret på hovedet samt sidde fast, så den eksempelvis hverken har mulighed for at glide hverken ned i panden eller ned i nakken eller kunne vugge fra side til side.