Abus Scraper Kid 3.0

Abus Scraper Kid 3.0

Så er den her - den nyeste Scraper kid model fra Abus. Der er blevet skruet op for både designet, farverne, formen og sikkerheden. Er du på udkig efter en let og luftig og behagelig cykelhjelm, er Scraper Kid 3.0 helt sikkert sagen. Scraper Kid 3.0 er en skaterhjelm der henvender sig til hjemmets mindste cyklister.

Ønsker du Abus Scraper cykelhjelme til hele familien er det også en mulighed. Se også: Abus Scraper 3.0, Abus Scraper 3.0 ACE og Abus Scraper 3.0 ERA.

Forandring fryder - ny udgave af populær børnehjelm

Scraper modellen har længe været en attraktiv hjelm for både store og små. Derfor er det med et stort smil og åbne arme at vi nu byder den nye Abus Scraper 3.0 velkommen.

Scraper 3.0 Kid er en let skaterhjelms model der, udover at være en fryd for øjet, er en robust hjelm der beskytter hovedet de helt rigtige steder. Som du kan se på billederne af Scraper Kid 3.0, så er det især nakken der bliver godt beskyttet. Fronten har en lille slags skygge, der både beskytte øjnene mod solen, samtidig med at den har en beskyttende effekt hvis dit barns skulle styrte forover på sin cykel.

Godkendt børnehjelm fra Abus

Alle Abus cykelhjelme lever op til de krav der i dag er til cykelhjelme. Så falder valget på en Scraper 3.0, kan du med ro i sindet give dit barn hjelmen på uden bekymringer.

Abus Scraper Kid 3.0 kommer i en masse forskellige farver, der blandt andet øger dit barns synlighed når dit barn begiver sig ud blandt andre i trafikken.

Denne model er fremstillet udelukkende med en skinnende overflade, hvilket er ret så nyt for Abus da de i de sidste par år har fulgt hjelm-moden hvor hjelmene har skulle have en mat overflade. Kunderne gik nemlig udelukkende efter cykelhjelme i neutrale farver med en mat overflade. En ting er sikkert - Abus ved hvordan man laver flotte og stilrene hjelme.

Vi skal passe på vores børn i trafikken

Når vores børn cykler afsted på cykel, sender vi dem afsted med et håb om at de husker at overholde alle de færdselsregler du har lært dem. Vi har tillid til dem og må give slip og lade dem færdes ude i den store verden alene.

Det kan virke uoverskueligt og meget farligt til tider. Men der er trods alt meget vi som forældre kan gøre for at gøre dem klar til den store cykelverden. Det du som forældre kan gøre er at sørge for at du sender dit barn ordentligt afsted. HUSK altid give dit barn cykelhjelm på og lær dem allerede fra de er helt små, at det er en naturlig ting at tage hjelm på når man skal ud og cykle.

Scraper Kid 3.0 er en god hjelm til især skolebørn. Den er både let og luftig og utrolig behagelig at have på. Hjelmen har et hagespænde der er nem at bruge, så dit barn på den måde ikke skal have hjælp til at åbne og lukke hjelmen.