Abus Aventor

ABUS Aventor

Aventor er en fantastisk landevejshjelm der er designet så den sikrer optimal ventilation på selv de hårdeste strækninger. Det særlige ved en Abus Aventor er dens nye og forbedret hjelmkonstruktion bestående af et ActiCage gitter, hvor ydreskallen er smeltet ned omkring. Denne konstruktion giver dig ikke kun en vanvittig luftig hjelm, men også en MEGET sikker og autentisk sporsthjelm med en god komfort, samt et umiddelstådigt look.  

Denne model fås i mange fede farver.

ABUS Aventor – solid road-cykelhjelm til de danske landeveje

I adskillige år har den tyske cykelproducent ABUS leveret hjelme til professionelle såvel som amatørryttere, og det er særligt det smarte og mere sporty look, der kendetegner ABUS, og som har tiltrukket mange i årenes løb. Herudover er du ved køb af en hjelm fra ABUS garanteret topkvalitet samt yderst høj sikkerhed, uden at du behøver at betale en formue for det, og det er netop dette, der adskiller brandet fra mange andre producenter. ABUS Aventor hører til blandt de nyeste modeller fra ABUS, og du får her en særdeles attraktiv og solid road-cykelhjelm, der er produceret og skabt ud fra erfaringerne fra forskellige samarbejdspartnere – ingeniører såvel som professionelle ryttere.

Du kan her på siden se vores store og spændende udvalg af Aventor-modellen fra ABUS i forskellige farver og størrelser, så du har rig mulighed for at finde lige akkurat den hjelm, der passer til dig og dit hoved.

Opnå optimal ventilation og beskyttelse med ABUS Aventor 

Har du særligt brug for optimal ventilation i høje temperaturer, mens du er på farten, er ABUS Aventor uden tvivl det helt rette valg for dig. Med denne hjem får du nemlig altid høj komfort samt den bedste ventilation, ligegyldigt hvilken type klima du befinder dig i, og det er netop dette, der gør denne type hjelm så speciel. Herudover er den udstyret med In-Mold-teknologi, som sikrer, at hjelmens yder- og inderside er smeltet sammen, og dette resulterer i en langt højere sikkerhed. Det gør desuden, at hjelmen er utrolig let at have på samt meget mere solid og holdbar, i og med at hverken vejr eller vind vil kunne gå ind og påføre skade på hjelmen. Herudover er den udstyret med 10 luftkanaler og ActiCage, som er en forstærkning, der er indbygget i selve EPS’en, og den sikrer optimal ventilation samt beskyttelse. Du er desuden beskyttet med hjelmens nederste kant mod bl.a. slag og ridser grundet den smarte underkantsforstærkning.

Aventor er således specialdesignet efter, at du kan få den mest optimale ventilation, mens du er på farten, og det gør sig endda også gældende på selv de hårdeste og mest stejle stigninger.

Opnå en bedre oplevelse på farten

Der er desuden masser af plads til en hestehale ved brug af Aventor-modellen, hvilket således gør den oplagt til personer med langt hår. Det er det helt nye Zoom Ace-system, der giver ryttere mulighed for at justere hjelmen, så langt hår pludselig ikke længere er et problem, når du er ude at cykle. Har man en cykelhjelm, der ikke giver plads til en hestehale, kan dette ofte resultere i ubehagelige tryk samt risiko for hovedpine, men det slipper du fuldstændig for at skulle bekymre dig om ved køb af ABUS Aventor, da du blot vil kunne justere den lige efter dit behov og ønsker – på den måde får du også en mere optimal cykeloplevelse.

Undgå alvorlige skader – husk cykelhjelmen

Hvert eneste år ender utroligt mange danskere på skadestuen grundet styrt på cyklen, og det skyldes som regel, at man ikke har været iført en solid og god cykelhjelm, som muligvis heller ikke har været spændt ordentligt fast. Med en cykelhjelm kan man faktisk være med til at nedsætte risikoen for hjerneskade eller andre alvorlige skader som følge af styrt med helt op til 85 procent, hvilket er utroligt meget, og man bør derfor altid huske hjelmen, inden man går ud ad døren om morgenen. Det er desuden vigtigt, at du sørger for at investere i en hjelm af høj kvalitet, så du på den måde er sikker på, at den beskytter dit kranie bedst muligt, og herudover skal den naturligvis også passe til dig. Du finder den rette størrelse hjelm ved at tjekke, at den sidder vandret på dit hoved, og herudover skal dens forkant være placeret over dine øjenbryn med to fingres bredde.

Høj kvalitet, der er til at betale for

Hvad end du blot er mere afslappet motionist eller professionel cykelrytter, bør du altid stille høje krav til komfort og sikkerhed, og det er netop, hvad du får ved køb af en hjelm fra ABUS. I arbejdet med alle deres produkter har de nemlig fokus på fleksibel indstilling, optimal ventilation samt hjelmens sikkerhed, og herudover foregår alt produktudvikling i samarbejde med ingeniører, eksperter og professionelle cykelryttere. Du kan derfor være sikker på – når du investerer i en cykelhjelm fra ABUS – at du får en hjelm i høj kvalitet i et smart aerodynamisk design, og så til en fordelagtig pris endda.

Det skal du være opmærksom på i forbindelse med køb af cykelhjelm

Når du skal ud og investere i en ny cykelhjelm, er det som sagt vigtigt, at du vælger en hjelm med optimal pasform, men herudover er der også andre aspekter, der er vigtige at tage højde for. Det er bl.a. vigtigt, at du sørger for at vælge en model, der har flere indstillingsmuligheder, så hjelmen kan justeres og på den måde passe bedre til dig. Det skal i forbindelse med dette nævnes, at samtlige hjelme fra ABUS er udstyret med en skruejustering i nakken samt sidespænder. Ydermere er det vigtigt, at du kan opnå optimal ventilation, så du undgår ophobning af varme, mens du er på farten. Endelig skal du naturligvis også være sikker på, at hjelmen er godkendt efter EU-standard, så du kan være sikker på, at samtlige krav er opfyldt ift. sikkerhed. ABUS-hjelme scorer også højt her, da de tilbyder meget mere, end hvad de egentlig skal – både ift. design, komfort og teknik.