Yakkay cover

Yakkay Cover

Har du en Yakkay cykelhjelm, den populære skalformede cykelhjelm, der er på mode i øjeblikket, så har du mulighed for opgradering. Yakkay hjelmene, der er designede i klassiske basisfarver som sort, hvid og rød, kan opgraderes med cool tilbehør. Den nye tilføjelse på markedet er coveret. Ligesom man kender det fra smartphones, kan man nu få covers til sin cykelhjelm. Modsat covers til smartphones, beskytter covers til cykelhjelme ikke, men bidrager udelukkende med et farverigt og anderledes look, der ikke kan kopieres. Covers til cykelhjelme er optimale til dem, der ikke ønsker at bære cykelhjelm på baggrund af stilistiske ulemper.

Skjul cykelhjelmen og skab et unikum

Et Yakkay Cover er en udsmykning af din Yakkay hjelm, som gør din hjelm til et unikum. Coveret skjuler cykelhjelmen og giver et indtryk af, at den der bærer cykelhjelmen ikke har hjelm på. Et Yakkay Cover er typisk til dem, der føler sig utilpas med en cykelhjelm på hovedet, og som ikke finder cykelhjelme smarte overhovedet. Muligheden for at skjule sin cykelhjelm under et cover, betegnelsen som man også kender fra den teknologiske verden, giver mulighed for at skjule og beskytte på samme tid.

Yakkays bøllehatsvariant

Yakkay covers fås i forskellige udformninger. Der findes covers formet som de utroligt populære bøllehatte med en skygge hele vejen rundt. Bøllehattene, der har fået en generhvervet popularitet, er utroligt praktiske på samme tid, som de er et klassisk item.

At kombinere sin cykelhjelm med et cover formet som en hat, øger for de fleste lysten til at bære hjelmen og til at huske den, før de går ud af døren.

Kasket, hat eller hjelm?

Et andet Yakkay cover man kan anskaffe sig, er et cover formet som en kasket. Der findes forskellige kasketcovers i blandt andet klassiske og mere sprælske looks. Det er muligt at bruge et Yakkay cover, som man vil, hvad enten man ønsker at skille sig ud fra mængden eller køre et klassisk stilrent look. Også en hat variant i rødlige varme efterårsfarver er mulig at kombinere med sin Yakkay hjelm, som kan være med til at gøre cykelhjelmen til en ladylike hovedbeklædning, der kan sprede humør og smil på de danske cykelstier.

Ingen vil med et Yakkay cover bemærke, at man har cykelhjelm på, og derfor er det et nyt element i cykelhjelmsbranchen, der kan gøre, at flere danskere får lyst til at bære cykelhjelm.

Det sofistikerede hatte-look

Med et Yakkay cover kan man tage sin cykelhjelm til nye højder og gøre det sjovere at være cyklist. Hvis man blot ønsker at bære sin hjelm uden cover, er det også muligt, da coveret nemt kan tages af og sættes på. Alle covers passer perfekt til cykelhjelmen, og har man lyst til at designe selv, kan man nemt gøre det, da pasformen og mål kan kopieres efter coveret.

Yakkay covers er designet til at give et klassisk udtryk, der leder tankerne hen på London-liv og ture i parken, da de forskellige designs skjuler cykelhjelmen totalt og virker som en regulær hat. Mange af de forskellige designs ligner hatte, der kunne have passet Sherlock Holmes og udtrykker, at der er et sofistikeret og elegant hoved bag hjelmen.