Abus Smiley: sikre cykelhjelme til børn

Hos Abus er børns sikkerhed i fokos, når der bliver skabt nye generationer af cykelhjelme til børn. Abus Smiley er særlig egnet som begynderhjelm, og ydermere egner den sig godt til børn i barnestole eller cykeltrailere, da hjelmens flade nakke tillader barnet at sidde med oprejst hoved.</p>{/if}

Abus Smiley

Det tyske Abus er et anerkendt cykelhjelmsmærke i Danmark, der har vundet indpas hos de fleste børnefamilier. Abus er specialiseret i låse og sikkerhed, og derfor er barnet i de sikreste hænder med en hjelm fra Abus på hovedet. Smiley modellerne er en børnemodel, der går efter at finde smilet frem hos barnet. Det skal være sjovt at komme på tur, og det skal være forbundet med glade tanker, når cykelhjelmen skal placeres på hovedet.

Abus Smiley er den børnevenlige cykelhjelm, der passer til legesyge og eventyrlystne børn. Smiley modellen, er en model, der med sit glade navn, opfordrer til at gøre cykelturen til en god oplevelse. At tage cykelhjelmen på bør være den mindste forhindring, når man skal have børnene med på tur, og derfor kan en børnevenlig cykelhjelm med glade motiver gøre oplevelsen endnu bedre.

En legesyg model

Cykelhjelmen er en model, der leder tankerne væk fra de ordinære cykelhjelme, og hen på et børnevenligt univers, hvor barnet kan skabe sine egne historier ud fra motiverne på Smiley hjelmen.

Hjelmene kommer i forskellige farver og med forskellige motiver, både henvendt til pigen og drengen. Hvis barnet ikke ønsker motiver, men har forelsket sig i en farve, er der rig mulighed for at finde den helt rigtige model.

Abus Smiley har god ventilation og god plads, noget der gør, at det er en hjelm, der er behagelig at have på hovedet. Den er udstyret med den velkendte skruemekanisme på den bageste side af hjelmen, og man kan derfor justere hjelmen, så den passer til barnets hoved.

Smileymodellen til både pigen og drengen

At vælge en Smiley hjelm til pigen er et godt valg, hvis pigen har nået prinsessealderen og har forelsket sig i pink. Hjelmens fine motiver opfordrer til, at børnene kan identificere sig med hjelmens figurer, og det bliver derfor en personlig oplevelse for barnet at få hjelmen på, når man skal ud af døren. Denne lyserøde prinsessemodel opfylder alle krav, en prinsesse og forælder kunne stille, og den er dermed det perfekte svar på en cykelhjelm til en ægte prinsesse, der ikke vil få blå mærker eller knubs.

At vælge en Smiley hjelm til drengen, er et godt valg, når drengen har nået alderen, hvor sjove figurer og flotte dyr har interesse. Hjelmens udformning kombineret med et haj-motiv, er med til at få drengen til at føle, at han er ekstra farlig, når han sidder placeret enten i cykelvogn eller bag mor eller far på baggagebæreren.

Denne farlige blå hajmodel er den perfekte cykelhjelm til drengen, der er optaget af at være ekstra sej, og derfor kan man ikke komme uden om, at en cykelhjelm med hajmotiv er det ultimative.

Egnet til en tur med barnestol

Den flade ende bagpå cykelhjelmen gør hjelmen utrolig egnet til en tur med barnestolen, da der dermed er plads til, at barnet kan sidde tilbagelænet uden at få hovedet skubbet frem af cykelhjelmen. Som forælder ønsker man, at det skal være en god oplevelse for barnet, det at være placeret på baggagebæreren, og barnet skal derfor være tryg ved det. Hvis man ønsker at optimere cykelglæden for barnet, bør man derfor vælge en cykelhjelm, som er let, for at barnet kan kigge sig omkring og opleve omgivelserne undervejs. Netop Smileyhjelmene fra Abus er fremstillet i en form for skum, der gør at barnet ikke bemærker hjelmen, når først den er spændt fast om hagen.

Venskab med hjelmen

For mange børn kan man nemt gøre en historie ud af at have sin hjelm på. Man kan bygge hjelmens historie op omkring det, at man skal beskytte sine indre skattekamre, eller at det er nødvendigt for at han eller hun kan have det sjovt og at barnet ikke skal gå rundt med plaster på hovedet for altid. Det er også utrolig vigtigt at være et godt eksempel, og bære cykelhjelmen selv. 

Smiley børnehjelme - nu også med Nuser motiver.

Børn elsker farvestrålende hjelme, samt motiver der virkelig sætter gang i deres fantasi. Derfor er vi henrykte over at Abus nu fremstiller Abus Smiley med Nuser motiver. Disse bedårende hjelme fås i fire forskellige farver, der hver især har forskellige Nuser motiver. 

Du finder de fire Smiley Nuser hjelme fra Abus her:

Grå Nuser cykelhjelm - Abus Smiley
Hvid Nuser cykelhjelm - Abus Smiley
Lilla Nuser cykelhjelm - Abus Smiley
Blå Nuser cykelhjelm - Abus Smiley