Steltasker

Steltasker

Steltasker er den helt perfekte løsning til dig der gerne vil have gode opbevaringsmuligheder når du er på cykeltur.

I denne kategori kan du finde gode steltasker i forskellige størrelser, former og farver.

Cykeltasker er blevet meget populære i takt med at flere og flere danskere sætter sig på cyklen oftere end i deres bil. Danskerne er derudover glade for at cykle en tur med familien når der skal spises is på havnen, eller når man skal have vendt verdenssituationen med en god ven/veninde på en cykeltur i skoven.

Altså er cyklen det vi vælger når vi skal bevæge os fra a til b. Når cyklen nu er blevet så stor en del af vores liv, er det rart at kunne have de ting med på turen som vi bruger allermest i det daglige. Et bud på en god opbevaringsløsning vil være at have en steltaske monteret på sin cykel.

Steltasker findes i flere forskellige størrelser og former og gør det derfor nemt at finde en der passer til lige netop din cykeltur.

I denne kategori vil du kunne finde en masse billige steltasker fra kendte mærker.

Anvendelse af steltaske

Danskerne er blevet mere glade for at tage på cykelferie i f.eks. Frankrig eller på en længere tur rundt i det danske land. I disse tilfælde er det vigtigt med gode opbevaringsmuligheder på cyklen.

Steltasker er især gode til opbevaring af mindre ting som du skal have hurtigt adgang til. Steltasker kan dog også bruges til større ting eller til basale ting såsom mad og drikke.

Steltasken kan blive din redning

Hvis du er en der en der godt kan lide at komme ud på en lang landevejsrute eller køre vildt i et bakket terræn, ved du sikkert at der risiko for at ens cykelkæde kan knække.

Hos eCykelhjelm.dk har vi nogle super smarte steltasker der passer perfekt til opbevaring af en ekstra kæde, så hvis din kæde skulle knække, så har du en løsning inden for rækkevidde.

Som sagt er det oplagt for mange at anvende steltasken til ekstra cykeltilbehør, men du kan også sagtens anvende tasken til private ejendele som du så slipper for at køre rundt med i en lomme hvor de oftest er til gene.

En steltaske er nem at montere på cyklen med velcrobånd så den sidder godt fast og ikke hænger og generer under turen.

Billige steltasker fra kendte brands

Vi har håndplukket de bedste steltasker, så vi er sikker på vores udvalg her på siden kun består af kvalitets tasker fra kendte brands. Du vil blandt andet kunne finde billige steltasker fra SKS Germany, samt billige steltasker fra Topeak.