Abus S-Cension

Abus S-Cension 

Abus S-Cension er en serie af cykelhjelme, som er produceret af det kendte mærke Abus. Kendetegnende for dem er, at det er en allround cykelhjelm med et sporty og tidløst design. Allround henviser til, at hjelmen kan bruges til al slags færden på cykel, uanset om det er fritids- eller sportsrelateret. Som det gør sig gældende for alle Abus’ cykelhjelme, opfylder Abus S-Cension også CE-norm 1078 sikkerhedskravene for cykelhjelme, ligesom de er testet og godkendt af testinstituttet TÜV, som er et af de største i Europa.

En god allround cykelhjelm med In-Mold teknologi

Kendetegnende for Abus S-Cension er, at det er en allround hjelm, som kan bruges til alt. Det betyder, at de beskytter optimalt, uanset om de bruges til bykørsel, til motion i mildt terræn eller noget tredje. Med købet af en Abus S-Cension behøver du derfor kun at anskaffe dig en enkelt cykelhjelm, selvom du har behov for en cykelhjelm til flere forskellige formål. Det vil sige, at du ikke skal investere i flere forskellige hjelme, og at du altid har en sikker cykelhjelm ved hånden.

Hjelmene er In-Mold hjelme, hvilket giver dem en flot finish, men som også sikrer optimal beskyttelse. In-Mold betegner en teknologi, hvor cykelhjelmens yder- og inderskal er støbt sammen, hvilket resulterer i en stabil og let hjelm, der både er sikker og behagelig at have på.

Et sporty og tidløst design

Ikke nok med at sikkerheden i Abus S-Cension cykelhjelmene er så god, at de kan bruges til alle formål, er deres design også udviklet hertil. De har et sporty og tidløst design, som kombinerer hverdag og sport på bedst mulig vis.

Hjelmenes form og skarpe kanter giver dem deres sporty udtryk, mens deres flotte farver og mønstre gør dem anvendelige til hverdagsbrug. De har et tidløst design, som aldrig går af mode, så du ikke skal bekymre dig om at anskaffe en ny cykelhjelm på grund af et forældet design i fremtiden.

Hjelm med mange funktionelle detaljer

Hjelmene har detaljerede reflekser på sig, hvilke er med til at øge din synlighed i trafikken. Derudover har de et indbygget fluenet, som sikrer, at der ikke kommer insekter ind i hjelmen, samt at varm luft kan udledes. Det samme gør sig gældende for hjelmenes optimerede luftindtag og ventilation med i alt 15 lufthuller, som også har til formål at aflede varm luft.

Også på hagespændet og stropperne er der tænkt på detaljerne. På hagespændet findes en pude, som beskytter den sarte hud på hals og hage, mens stropperne er medgørlige og lette at justere. Alt i alt gør de mange detaljer det let at indstille din Abus S-Cension, så den passer perfekt til dig.