Nutcase Baby Nutty

Vi er ikke sikre på, hvordan disse små kærlighedsbugs undslap, men vi er glade for, at de vil beskytte din babys nutty's noggin! 

Vores Baby Nutty hjelm har været førende inden for sikkerhed og komfort i de sidste 3 år. Opdateret til 2020 med MIPS sikkerhedsfunktion og vores babyspecifikke EPS beskyttende skum, designet til at sprede enhver kraft og beskytte deres voksende hjerner!

Det opdaterede design giver maksimal komfort og pasform, mens du fokuserer på hovedstøtte og kropsholdning for deres lille hals og hoved. Ingen klemning og ingen tårer med vores opdaterede Fidlock magnetiske spænde system.

FUNKTIONER :

Opdateret design giver maksimal komfort og pasform, samtidig med at det giver optimal hovedstøtte og -holding

Rotationsbevægelse og kraft kan forårsage hjerneskader i vores lille nødder. MIPS er et lag med lav friktion, der sidder mellem din babys hjerne og hjelmen. Foringen glider 5 til 15 mm i alle retninger, hvis der var en påvirkning, hvilket reducerer kræfter til deres hjerne

Let polycarbonat ydre skal designet med babyhalsstyrke i tankerne.

Opdateret Fidlock® snap-and-go magnetisk spænde system betyder, at din baby ikke bliver klemt, hvilket betyder ingen tårer!

11 konturerede åbninger til effektiv køling

Varmeforseglet, 3-delt padsæt og GROW Flex Fit System holder hovedet og giver individuel pasform og komfort

Konstrueret, testet og CPSC-certificeret for 1 år og ældre


Guide til Størrelser: 
Størrelses guide

Vigtige faktorer ved valget af den rette hjelm : 

Det er altid en god idé at have dit barn med når i skal ud og købe cykelhjelm. Både fordi hjelmen er noget dit barn skal kunne lide at bære men også da der er forskellige faktorer man skal være opmærksom på. 

En cykelhjelm skal sidde rigtigt. Her er det vigtigste, at være opmærksom på hovedomkredsen. Den måles hen over hovedet og omkring 2 cm fra øjenbrynene. Mange hjelme måles indenfor nogle forskellige cm- intervaller så sørg blot for, at finde det mest passende og husk, at man altid kan spænde hjelmen ind.

  1. Børns hovedform varierer meget. Prøv forskellige hjelme og vær sikker på, at det er rart for dit barn at bære men ligeledes beskytter mest muligt.

  2. Det er vigtigt, at hjelmen består af en inderskal der er støbt i den yderste skal. Inderskallen består ofte af skum. Hvis den kun er limet vil den være mindre holdbar.  

  3. Sørg for, at der sidder et godt justeringssystem i hjelmens nakke.

  4. Sørg for, at justeringssystemet ikke er i velcro. Det løsnes for nemt.

  5. Remsystemet, som ofte er under hagen og ved ørerne, skal lukke ordentligt.

  6. Hjelmens størrelse, passende til hovedomkredsen, er noget af det man skal være mest opmærksom på.