Reservedele til cykler og cykelhjelme

Reservedele til cykler og cykelhjelme

Bredt udvalg af reservedele til både cykelhjelme, samt cykler. Mangler du nye puder, nyt magnetspænde, nyt nakkespænde er du landet det rette sted. Find også et bred udvalg af reservedele til cykler, såsom cykelsadler, cykelhåndtag, kæder, slanger og meget meget mere.


Hvis du cykler til og fra arbejde er din cykel et vigtigt transportmiddel. Derfor er det vigtigt, ligesom med vores biler, at vi holder øje med alt på vores cykel fungere som det skal.

Med tiden kan delene på ens cykel blive slidte og trænge til at blive skiftet ud. Det er her vi kan være behjælpelige. 

Cykelsadler 

Cykelsadlen en af de vigtigste dele på en cykel. Uden en cykelsadel ville cykelturene blive en ubehagelig oplevelse. Cykelsadler kan med tiden blive slidte og miste sin bløde funktion. Det kan også være at du ikke er helt tilfreds med den cykelsadel der fulgte med din cykel og derfor ønsker at anskaffe en ny sadel.

Du kan finde følgende slags cykelsadler i vores sortiment: 

Cykelsadler med gel

Er du pendler og har en god citycykel så er det oftest en blød sadel der er sagen. Hos eCykelhjelm vil du kunne finde bløde cykelsadler i forskellige størrelser med gel.

Hvis du ikke er en der træder hårdt i pedalerne og står op og cykler det meste af turen, så er det virkelig en god idé at anskaffe sig en blød og behagelig cykelsadel.

Du vil blandt andet kunne finde cykelsadler med gel fra Bike Attitude, samt cykelsadler med gel fra San Marco og mange andre unikke mærker.

Sport Sadler til landevejskørsel

Kan du lide fart over feltet og elsker du en tur ud på landevejen, så er det en sports cykelsadel du skal have fat i. Hos eCykelhjelm kan du finde mange forskellige sportssadler i forskellige udgaver. Det er også muligt at købe cykelsadler til MTB kørsel.

Cykelsadler til børnecykler 

En juniorcykel kan også trænge til at få udskiftet reservedele. Børn der elsker at cykle skal også kunne sidde behageligt og sikkert. Du vil derfor også kunne finde en række smarte cykelsadler til børn.

Billige støtteben

Flere cykler kommer desværre uden støtteben, hvilket kan være ret så irriterende når man skal parkere sin cykel. Det er nemlig ikke alle steder hvor der er mulighed for at kunne stille sin cykel hvis man ikke har støttefod på sin cykel. Vi har fundet et bredt udvalg af fantastiske støtteben i forskellige størrelser, tykkelser og farver, så du kan være sikker på at finde en støttefod der passer til lige netop din cykel.

Tag blandt andet et kig på vores justerbare støtteben. Det er nemlig et sikkert hit blandt langt de fleste cyklister.

Gode tilbud på cykelhåndtag

At have et godt fast greb på sit styr er et must. Ikke alle er helt enige om hvilket slags cykelhåndtag der er de bedste. Det er derfor vi har gjort det muligt for dig at kunne finde en masse forskellige cykelhåndtag i forskellige former og farver.

Du kan finde gode ergonomiske håndtag med gel der former sig efter dine hænder. Det giver dig et godt solidt greb og gør at du ikke bliver så let træt og øm i dine hænder på længere cykelture.

Vælger du dine cykelhåndtag ud fra det visuelle udtryk, så kan du også her finde retro håndtag med styrbånd fremstillet af læder.

Styrbånd er en anden ting du også vil kunne se meget mere af på vores side. Vi er helt vilde med ideen om at du kan få farverige styrbånd så du kan peppe din cykel op. Styrbånd er dog ikke kun for synets skyld, styrbånd kan nemlig også virke svedabsorberende så dine hænder ikke skøjter rundt på dit styr så du mister grebet. Derudover kan du få styrbånd der er dejlig bløde og giver dig en god cykeloplevelse.

Styrpropper er også en fantastisk mulighed for at kunne peppe styret op. Vi har en lang række styrpropper fra Supacaz. Styrpropper sørger også for at du ikke får vand ind i dit styr.

Reservedele til cykelhjelme

Er du landet i denne kategori fordi du søger efter reservedele til din cykelhjelm, så er du landet det helt rigtige sted. Vi har nemlig mere end 4 års erfaring med salg af cykelhjelme og derfor godt styr på hvilke reservedele der skal til de forskellige hjelme. Du vil blandt andet kunne finde polstring/puder til din cykelhjelm, samt nakkespænder, hjelmskygger, hagespænder, sidespæder, samt diode baglygte til cykelhjelme.

Du vil kunne finde reservedele til Abus cykelhjelme, reservedele til Nutcase cykelhjelme, reservedele til Giro cykelhjelme og reservedel til Bell cykelhjelme.

Køb et ekstra par puder til din cykelhjelm

Netop polstring, eller pudesæt, er en af de ting der er mest efterspørgsel på. Det er der fordi at pudesæt med tiden kan miste sin fylde eller vil kunne blive godt slidte. Det kan derfor blive nødvendigt at skulle anskaffe sig nye puder så man igen er glad for at have sin cykelhjelm på.

Du vil kunne finde pudesæt til Nutcase, pudesæt til Abus og pudesæt til Rudy Project og mange flere. 

Pedaler til cykler

Er du kommet til at trampe for hårdt i dine pedaler og mangler du derfor nye, så kan vi også være behjælpelige. Vi har pedaler i forskellige størrelser til billige priser.

Pedaler til city-cykler er en klar favorit. Det samme er pedaler til racercykler, pedaler til MTB cykler og pedaler til børn. For os er det vigtigt at du har mulighed for at kunne finde pedaler til hele familien. 

Bagagebærer til cykler

Bagagebærer er for mange cyklister ganske uundværlige. Det er rart at du kan bruge dit bagagebærer til dine ugentlige indkøb. Det er derudover ganske uundværligt hvis du er en der gerne vil have en cykelkurv bag på din cykel.

Bagagebærer med AVS er blevet utrolig populære og det er ikke uden grund. AVS systemet gør det muligt for dig at kunne klikke cykelkurve (med avs) direkte af og på dit bagagebærer.

Reservedels kategorien vil løbende blive opdateret og du vil fremadrettet kunne finde mange andre spændende ting i reservedels kategorien.