Drikkedunk til cykel

Drikkedunke til cykler

Når du skal købe en drikkedunk vil du i denne kategori finde utrolig mange valgmuligheder. Du kan få drikkedunke med søde, sjove og fantasifulde motiver til børn. 
Som voksen kan du finde drikkedunke der egner sig til city-kørsel, MTB og landevejcykling.

https://ecykelhjelm.dk/flaskeholdere/

Tag et kig i det store udvalg nedenfor og find din nye drikkedunk.

Køb af drikkedunk

Før du køber din drikkedunk er det værd at overveje hvilke behov og krav du har til din drikkedunk. Her kan du finde drikkedunke der egner sig til den daglige kørsel hvor kravene måske ikke er så høje, kører du landevejskørsel kan du sikkert have mere glæde af en thermo drikkedunk der holder temperaturen på din væske, kold eller varm i 3 - 4 timer. Når du kører MTB eller måske kører hvor det støver meget vil du få mere fornøjelse af en drikkedunk med støvhætte. Du undgår helt at støv, snavs og mudder sætter sig i drikkeventilen. Drikkedunkene er nemme at rengøre og de fleste tåler at komme i opvaskemasinen

Flasker med flot design

Har du et bestemt ønske til drikkedunkens design har du også her flere valsgmuligheder. Drikkedunken kan enten være helt enkle, transparante, ensfarvede, med striber, tekster eller flotte mønstre. Dog har de alle det tilfælles at de lægger godt i hånden og er nemme at bruge. Drikkedunkene er med drikkeventil og kan derfor sagtens bruges med blot en enkelt hånd mens du er i fart.

Drikkedunke til børn

Det er altid vigtigt at sørge for at dit barn får væske nok uanset om det er på en cykeltur eller på legepladsen. Med en drikkedunk med sjove og glade motiver er det nemmere at motivere dit barn til at drikke. Drikkedunkene er med drikketud/ventil så det er nemt for barnet at indtage væsken uden spild. Lad dit barn vælge den drikkedunk der kalder det største smil frem, når et barn får lov til at være medbestemmende, vil glæden ved at bruge drikkedunken også være større.

Drikkeflaske til city cykler

Uanset om du bruger din cykel dagligt til/fra arbejde eller du måske kører en tur for hyggens skyld, er det også her vigtigt at få indtaget væske, ikke mindst på en varm og solrig dag. Her er det måske ikke nødvendigt med en drikkeflaske der kan holde væsken kold i flere timer. Til dette formål vil du finde et stort udvalg i drikkeflasker, der alle er lavet i gode og solide materialer og nemme at drikke af da de er med drikkeventil. Der er utrolig mange flotte og smarte modeller og design at vælge mellem, det gælder blot om at vælge den drikkeflaske der passer til din ønsker og krav.

Thermo drikkedunk

Strækker din cykeltur sig over en længere periode som for eksempel landevejs cykling, vil du helt sikkert få stor glæde af en thermo drikkedunk der kan holde teperaturen på væsken i 3 - 4 timer, alt efter hvilken drikkedunk du vælger. Drikkedunkene er udstyret med dobbeltvægge der giver mulighed for at holde væsken kold eller varm i lang tid. Sætter du dig på cyklen for at nyde en hyggelig søndagstur, vil du helt sikkert også få stor glæde af en drikkedunk der kan sikre dig en god kop varm kaffe eller måske dejlig kold saft når du holder pause. Drikkedunkene er med skruelåg med drikkeventil så du kan indtage din væske som du ønsker. Også blandt vores thermo drikkedunke finder du et godt udvalg og helt sikkert den der lige passer til dine krav og behov.

Drikkeflaske til MTB

Elsker du fart og tempo på din MTB- cykel ved du også at du får brug for at indtage væske, sådan en tur kan få sveden til at drive. Her er en almindelig drikkeflaske med drikketud ikke det bedste valg. Til dette formål er der fabrikeret en speciel drikkeflake med støvhætte. Støvhætten er en utrolig god opfindelse, du undgår at støv, snavs og mudder sætter sig i drikkeventilen. Du kan altså være sikker på at du kun indtager ren væske. Du undgår uønskede ophold på turen for at rense en drikkeventil.

Drikkedunk med LED-lys

Som noget helt nyt kan du få en drikkedunk med LED-lys. Det giver dig en stor fordel når du kører på en uoplyst strækning eller bare en mørk aftentur i byen. Du kan uden problemer se hvor din flaske sidder så du ikke bhøver mørke dig frem til flasken. Desuden bliver du mere synlig i trafikken, jo mere lys des større synlighed, hvilket giver øget sikkerhed i trafikken.

Camelbak drikkeflasker

Camelbak er kendt over hele verden for at levere kvaltetsvarer og hele tiden arbejde på at forny og forbedre deres produkter. Et af deres mest kendte produkter er rygsækken beregnet til væske. Skal du ud på den lange rute behøver du ikke spekulere over hvor mange drikkedunke du skal medbringe på turen, her har du det samlet i en beholder i rygsækken og indtager så væsken gennem et rør der er forbundet til rygsækken. Du behøver altså ikke holde pause for at skifte til en ny drikkedunk. Vi har naturligvis et stort udvalg af de populære drikkeflaske fra Camelbak. Vi har både de enkle, farverige, thermo og MTB flasker, alle i høj kvalitet og med drikketud.