Flaskeholdere

Flaskeholdere til cykler

En drikkedunk kan være svært at få fat på hvis den ligger i rygsækken eller hvis den triller rundt i cykelkurven. Derfor er en flaskeholder så absolut den nemmeste og sikreste måde at opbevare sin flaske på. Med en flaskeholder risikerer du ikke at slingre på cyklen når du skal have noget at drikke, flaskeholderen sidder så du nemt og sikkert kan få fat på din flaske.

https://ecykelhjelm.dk/drikkedunke/

Tag et kig i det store udvalg nedenfor og find din nye flaskeholder.


Flaskeholdere

En drikkeflaske der ligger og triller i en cyklekurv eller er godt gemt i rygsækken er ret besværligt at få fat på, og så vælger man måske at cykle videre frem for at stå af cyklen for at få noget væske. Det er selvfølgelig langt fra at være den ideelle løsning, så for at gøre det nemmere for dig kan du i dag få en rigtig god flaskeholder til din cykel. Der findes flaskeholdere til både børne- og voksen cykler.

Valg af flaskeholder

Hos eCykelhjelm.dk har vi nogle smarte, enkle og funktionelle flaskeholdere på lager. Flaskeholderne fås i mange smukke farver så du uden tvivl kan finde en holder der matcher din cykel. Du kan naturligvis også vælge en flaskeholder i sort eller hvid. Vær opmærksom på at din drikkeflaske matcher din flaskeholder, for eksempel flaskens størrelse og form.

Flaskeholdere til børnecykler

Rigtig mange børn elsker glade farver, så hvorfor ikke skabe lidt glæde med en farverig flaskeholder der sikkert kan motivere dit barn til at drikke en ekstra tår væske. Når dit barn bruger flaskeholderen risikerer du ingen våde tasker fordi der ikke lige er blevet lukket helt rigtigt for drikkeflasken. 

Montering af flaskeholdere

Mange cykler er udstyret med monteringshuller til en flaskeholder. Har din cykel ingen monteringshuller, eller du hellere vil have mulighed for at kunne flytte din flaskeholder findes der en adapter med justerbar rem, du kan så placere din flaskeholder hvor du ønsker. Du kunne jo også vælge en flaskeholder der skal monteres med en rem med velcrolukning. Flaskeholderen kan for eksempel monteres på sadelstangen eller hvor på stellet den er nemmest for dig at komme til.

Hvorfor bruge flaskeholder

En flaskeholder er en utrolig god opfindelse som mange slet ikke kan undvære på cykelturen. Vi ser jo også mange af de professionelle cykelryttere har en flaskeholder monteret på cyklen så de let kan få noget at drikke mens de har fart på cyklen. Flaskeholderene har en lav vægt og en stabilitet der gør at du ikke bliver generet under cykelturen af en dinglende flaskeholder. Du slipper for at køre rundt med din drikkedunk i tasken, jakkelommen eller blive irriteret over at den ligger og triller frem og tilbage i cykelkurven, lige hvor solen bager allermest.

Materiale

De fleste flaskeholdere er fremstillet i plast, kunststof eller aluminium. Holderne har en lav vægt og en rigtig god stabilitet så du undgår dinglende flasker. Den største fordel ved en flaskeholder er dog at du altid har din væske lige ved hånden når tørsten melder sig. Drikkeflaskerne er altid nemme at få ud fra flaskeholderen, enten ud til siden eller ovenud, alt efter hvilken model du vælger.