Nutcase Generation 3 cykelhjelme

Vi har alle Nutcase Generation 3 cykelhjelme i vores sortiment - og de er samlet på denne side.

Vores udvalg af Nutcase cykelhjelme består primært af Generation 3-hjelme, dette er den nyeste og absolut bedste af de cykelhjelme de har lavet. Vi sælger en lang række af Generation 3-versionen her i webshoppen, og faktisk er dette den mest populære cykelhjelm hos os.

Nutcase Generation 3-hjelmen kommer i to forskellige prisklasser, som vi begge forhandler. De simple ensfarvede hjelme koster 499 kr. her i webshoppen, mens de mønstrede hjelme koster 549 kr.

Nutcase Generation 3

Hvad er det så Nutcase Generation 3 kan, som de to tidligere generationer ikke kan? Her får du et overblik over forskellen og udviklingen.

  • Nutcase generation 1: Normal hagespænde uden skruespænde i nakken (men dog med skumindlæg)
  • Nutcase generation 2: Magnetisk hagespænde og skruespænde i nakken
  • Nutcase generation 3: Magnetisk hagespænde, nyudviklet skruespænde i nakken og aftagelig skygge.

Specielt var den magnetiske hagespænde et stort skridt i den rigtige retning, da denne blev introduceret i generation 2 - altså før Nutcase Generation 3. Men efterfølgende er der altså også blevet udviklet videre på den smarte skruespænde i nakken. Og en helt ny feature som er kommet med Nutcase Generation 3 er den aftagelige skygge, som har været meget efterspurgt blandt Nutcases kunder. Denne hjælper til at holde både sol og vand væk fra øjnene. Vi er forhandler af hele Nutcases sortiment.