Abus Pedelec

Abus Pedelec 

Abus Pedelec er en innovativ, let city-hjelm der med sit integreret regnovertræk, giver dig mulighed for at kunne bruge hjelmen i alt slags vejr. Med 21 luftkanaler giver dig en bedre afkøling. Hjelm med magnetisk hagespænde og indbygget LED-baglygte.

Flere og flere vælger at tage cyklen frem for bilen, til og fra arbejde og det betyder heldigvis at flere og flere også vælger at anskaffe sig en god cykelhjelm, så de ikke skal bekymre sig og derfor kan føle sig sikker på deres færden. City-hjelmene pryder gadebilledet, og flere vælger en smart og let løsning, for helt ærligt, behøver det være så kedeligt at bruge cykelhjelm?


Abus Pedelec, er en af de cykelhjelme som finder hurtigt frem til folkets cykelglade hjerter. Fordi Pedelec både er klassisk, slim og ser flot og stilren ud.

Pedelec fra Abus henvender sig til det voksne cykel-publikum, som elsker en let hjelm der hverken virker klodset eller tung at have på. Med sine 21 luftkanaler, undgår du ovenikøbet at få en klam og indelukket fornemmelse, og dit hår bliver ikke fedtet eller trist at se på når du når frem til din destination, selvom du har knoklet løs på pedalerne.

Cityhjelm med integreret regnovertræk

Når der er store lufthuller, kan det tit være ret så belastende at vandet finder vej ind, når det øsregner. Men det har Abus i den grad taget forbehold for med denne model.

I nakken af Pedlec, finder du en trekant, der ved først øjekast, ligner en trekant der er en del af Pedlec’s smarte ydre. Dog har trekanten den funktion, at der bag trekanten gemmer sig et regnslag, som du kan hive frem, over hjelmen, og så klikke fast i fronten og på den måde undgå at få vand ind når det regner.

Denne innovative tankegang falder bestemt i god jord og giver alene pga regnslaget, alle de andre cityhjelme baghjul!

Abus Pedelec opfylder alle sikkerhedskrav

Når man skal vælge en ny hjelm er det en god idé at se efter om den er CE mærket. Det er din sikkerhed for at hjelmen lever op til de krav der i dag er til gode cykelhjelme. Abus Pedelec er CE EN-1078 godkendt og du kan derfor tage denne model på med god samvittighed.

Abus Pedelec har lys i nakken, og med et enkelt tryk lyser den op og gør bagfrakommende opmærksom på at du befinder dig på cykelstien længere fremme. Lygten giver derudover 180 graders synlighed. Hader du også at fumle med de klassiske klikspænder som mange cykelhjelme har? Så lad blikket falde på Pedelec’s hagespænde, der er magnetisk og er derfor enkel at betjening. 

Pedlec’s In-mold konstruktion er med til at give hjelmen sin lethed og sit slanke ydre. In-mold betyder at hjelmens ydre skal er smeltet sammen med hjelmens indre, der tilsammen giver en solid og god beskyttelse.

Pedelec - City-hjelmen med utallige funktioner

Pedelec er en hjelm der kan benyttes af både mænd og kvinder, og er derfor lavet i mange forskellige farver. Pasform er behagelig og du mærker stor set ikke at du har cykelhjelmen på. Men skruejustering i nakken er det nemt at skrue sig frem til en god og passende indstilling.